Karatay'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu ülkeyi birlikte yöneteceğiz

Karatay'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu ülkeyi birlikte yöneteceğiz
Arnavutköy'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, “Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz” dedi

Arnavutköy'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşan Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, 6'lı masanın önemine dikkat çekti. Karatay, “Genelde Türk siyasetinde siyasi kavga hep var ama bizim barışa ihtiyacımız var. Gelecek Partisi İlçe Başkanı, CHP Genel Başkanı ile bir araya gelebilmelidir, bugün bunun gerçekliğe kavuşması beni mutlu etti. Sizin bir cümleniz var; 'Tüm siyasi partileri eşit görüp, oy oranına bakmaksızın biz eşit oturuyoruz' dediğiniz için size teşekkür ediyorum. Bu ülkenin barışa, birlikteliğe ihtiyacı var. Bu anlamda 6'lı masanın çok önemli ve değerli olduğuna inanıyorum” dedi.

Biz eşitiz

Karatay'a teşekkür eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise “Biz hep birlik ve beraberlik içindeyiz. 6'lı masada herkes eşit. Evet altı ayrı partiyiz ama demokrasi konusunda beraberiz. Sorunları çözme konusunda beraberiz. Adalet konusunda beraberiz. Siyasetin halka hesap vermesi konusunda kararlıyız. Parlamentoda özel platformaların kurulması konusunda beraberiz. Birçok konuda beraberiz. Türkiye'yi kavgadan ötede barış içinde yükseltmek için birlikte hareket ediyoruz. Göreceksiniz hep birlikte ülkemizi demokrasi ile taçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.