Kartallı çocuklar bu şenliği çok sevdi

Kartallı çocuklar bu şenliği çok sevdi
Kartal Belediyesi, yaz tatiline giren çocukları unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kartallı miniklerin tatil dönemini eğlenceli aktiviteler ile geçirmelerini sağlamak amacı ile hazırlanan şenlikte çocuklar, aileleri ve akranları ile birlikte birbirinden renkli etkinliklere katılarak eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, okulların tatile girmesi ile birlikte Kartallı çocukları birbirinden farklı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Düzenlenen çocuk şenlikleri kapsamında Yakacık Yeni Mahalle’de yer alan Ali Bora Kerimoğlu Parkı, çocuklar için hazırlanan çeşitli gösterilere, oyunlara, yarışma ve atölye çalışmalarına sahne oldu.

Oldukça eğlenceli geçen şenlikte minikler; pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarıyla da keyif dolu anlar yaşadı. Miniklerin eğlence dolu anlarında aileleri de onları yalnız bırakmayarak, doyasıya eğlenen miniklerin bol bol fotoğraflarını çekti.


“Bir Nebze Olsun Onları Mutlu Etmek İstedik”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Yakacık Yeni Mahalle’de düzenlenen şenliğin, diğer mahallelerde de gerçekleşeceğini söyleyerek; “Bugün Yakacık Yeni Mahalleli miniklerimiz ve aileleri ile beraberiz.

Çocuklarımızın yaz tatiline girmesiyle beraber, onları mutlu edecek bir şenlik düzenliyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz daha önce olduğu gibi bu şenlikleri tüm mahallelerde düzenleyerek Kartallı çocuklara eğlence dolu anlar yaşatacak. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.