Katil kocaya müebbet hapis

Katil kocaya müebbet hapis
Fatih'te eşini yaşadığı apartmanın bodrum katında boğarak öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık Mahmut Gürler, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Fatih'te evli olduğu 2 çocuk annesi Melek Gürler'i yaşadıkları binanın kullanılmayan eski bir bodrum katında boğarak öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık Mahmut Gürler'in yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Mahmut Gürler ve tarafların avukatları hazır bulundu. Mahkemeye maktul Melek Gürler'in müşteki ailesi de katıldı. Duruşmada maktul Melek Gürler'in ailesi ve avukatları, sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Duruşmada sanık avukatı ise, "Müvekkilimin cinayeti işlediğine dair dosyada tek bir delil varsa evet cezalandırın ama dosyada müvekkilimin üzerine atılı suçu işlediğine dair somut bir delil yok, müvekkilin tahliyesini talep ediyorum" şeklinde konuştu. Mahkemede son sözü sorulan sanık Gürler, "Adalet istiyorum" ifadesini kullandı.


Cezası verildi


Savunmaların ve beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Mahmut Gürler'i ‘eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Olaydan sonra sanığın herhangi bir pişmanlık belirtisi göstermediğini belirten heyet, cezada herhangi bir indirim de uygulamayarak sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti.

DHA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.