Kaya Keskinkılıç: Büyükçekmece'de muhalefet yok

Kaya Keskinkılıç: Büyükçekmece'de muhalefet yok
Memleket Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Kaya Keskinkılıç, ilçe gündemine ilişkin Damga'ya konuştu. “İstanbul'un en sakin geçen, iktidar ve muhalefetin birbiriyle uyumlu olduğu tek belediye Meclis'i, Büyükçekmece Meclis'i” diyen Kılıç, “Büyükçekmece maalesef muhalefet yok. Meclis'e bakın. AK Partililer uyuyor” dedi

Memleket Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Kaya Keskinkılıç, ilçe gündemine ilişkin Damga'ya konuştu. Büyükçekmece'de genel itibariyle belediyenin başarılı bir yönetim faaliyeti sergilediğini anlatan Keskinkılıç, “Baktığınız zaman kentsel dönüşüm çalışmaları var. Bu çalışmaları çok beğeniyorum. Bu konuda yoğun bir çalışma yapılıyor. Vatandaşla konuşuyoruz memnun, müteahhitle konuşuyoruz onlar da memnun” dedi. İlçede İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de sahilde önemli hizmetler yaptığını anlatan Keskinkılıç, “Büyükçekmece bir markadır. Bu markaya da sahil çok büyük anlam katıyor. Kıyı Marina'yı soran oluyor. Kıyı Marina da ilçemize değer katan bir yer, bittiğinde daha da güzel olacak” ifadelerini kullandı.


AK Partililer uyuyor

Büyükçekmece Belediye Meclisi'ni takip ettiğini de anlatan Keskinkılıç, “Şu anda belki İstanbul'da en iyi şekilde iktidarın, muhalefetin birbiriyle anlaştığı belediye meclisi Büyükçekmece Meclis'idir. Büyükçekmece Meclisi'nde muhalefet yok. AK Parti muhalefet yapamıyor, beceriksiz ilçe meclis üyeleri var. AK Partililer bakıyorsunuz Meclis'te uyuyor. Ben oldukça başarısız buluyorum. Başarılı bulan varsa da tebrik ederim, helal olsun derim” şeklinde konuştu.

büyükçekmece


İlçe merkezi kötü durumda

Büyükçekmece'deki en önemli sorunun ilçe merkezinden kaldırılan vergi dairesinin devam eden yokluğu olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, “Büyükçekmece'de vergi dairesi çarşı merkezinden kalktı. Bu çok önemli bir sorun. Çarşı esnafı da çok rahatsız. Esnaf kirasını ödeyemiyor, iş yapamıyor. Vergi dairesinin varlığı önemliydi. Şimdi çarşı merkezi ölmüş. Postanemiz var postaneyi bir kulübeye koymuşlar. Gerçekten bir ilçe merkezine yakışmayan bir görüntü. Vatandaş rahatsız, şikayetçi. Buna bir önce son vermeleri gerekiyor” dedi.



Bizim ayrımız gayrımız yok

Memleket Partisi'nin ayrısı gayrısı olmadığını da vurgulayan Keskinkılıç, “Biz Büyükçekmece'deki her STK ile her dernek ile görüşüyoruz. Efendim ilçede şu lobisi ağırmış oraya gidelim gibi bir anlayışımız yok. Ayrımız gayrımız hiç yok. Alevi imiş Sünni miş, Kürt veya Laz imiş diyerek insan ayırmayız. Memleket Partisi, Türkiye'nin partisidir ve bu doğrultuda çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.



2023 çok şeyi değiştirecek

Genel siyasete ilişkin de konuşan Keskinkılıç, 2023 seçimlerinin önemine değindi. Keskinkılıç, “2023 seçimlerinden çıkacak sonuç Türkiye'nin kaderini etkileyecek. Devamında olacak yerel seçimlerde 2023 seçimlerinin sonuçlarına bağlı olarak gelişecektir. Biz şu an Memleket Partisi olarak olası bir erken veya baskın seçime hazırız. Bu konuda Büyükçekmece'de de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok yakında Genel Başkanımız Muharrem İnce de gelecek parti binamızın açılışını yapacak. Büyükçekmece için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.


Hayalim genel başkanlık

“Siyasetçi olarak en büyük hayaliniz nedir?” şeklindeki soruya yanıt veren Keskinkılıç, “Çok iddialı konuşacağım. Benim en büyük hayalim genel başkanımızın koltuğudur” dedi. Yerel siyasette şu an belediye başkanlığı gibi bir amacı olmadığını da anlatan Keskinkılıç, “Önce milletimize hizmet edeceğiz, halkımız için en iyi ne yapabiliriz bunun için çalışacağız. Büyükçekmece'de vatandaşlarımızın sorulnarının çözümü için canla başla çalışacağız. Bizim önceliğimiz, gayretimiz bu yönde olacaktır” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.