Kayıtlar başladı

Kayıtlar başladı
Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Güzel Sanatlar Akademisi Sertifikalı Eğitim Programı başlıyor. Piyanodan, şan derslerine, viyolonselden oyunculuk derslerine birçok dalda verilecek eğitimler için ön kayıtlar başladı

Silivri Belediyesi Ocak 2022 meclis toplantısında alınan kararla Nişantaşı Üniversitesi ve Silivri Belediyesi ile ortaklaşa yürütülecek sosyal sorumluluk ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere mülkiyeti belediyeye ait Selimpaşa Mahallesi’ndeki tescilli binalar, akademi tadında müzik okulu, sanat okulu ve kurslar yapılması için Nişantaşı Üniversitesine tahsis edilmişti. Yapılan tahsisin ardından ilk akademik eğitim için start verildi. Güzel Sanatlar Akademisi Sertifikalı Eğitim Programı kapsamında Nişantaşı Üniversitesi eğitmenleri tarafından 16 hafta sürecek eğitimle programa katılan öğrencilere Selimpaşa eski belediye binasında ücretsiz olarak piyano, viyolonsel, viyola, bağlama, klarnet, perküsyon, şan, koro, yaratıcı drama ve oyunculuk eğitimi verilecek.

Çalışmalara başladık

Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilecek olan akademi ile ilgili bilgi veren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendilerini yetiştirmeleri için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Bu amaçla 2022 yılı Ocak ayı belediye meclisimizde aldığımız kararla Selimpaşa’da bulunan belediye ek hizmet binamızı Nişantaşı Üniversitesine tahsis etmiştik. Yaptığımız tahsisin ardından çok hızlı bir şekilde çalışmalara başladık ve Güzel Sanatlar Akademisi Sertifikalı Eğitim Programı’nı başlattık. Bu programla ilçemizde yaşayan gençlerimize akademik bir eğitimle, müzik aletlerinden oyunculuk ve şan derslerine kadar birçok kurs verilecek. Bu kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler Nişantaşı Üniversitesinden sertifika alacaklar. Devam eden kültür sanat etkinlikleri ve eğitimlerimizi zenginleştirmeye devam ediyoruz. Silivri kültür ve sanat şehrine dönüşecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.