Kaymakam için ağladılar

Kaymakam için ağladılar
20 Eylül 2017 tarihinden itibaren Bakırköy Kaymakamlığı görevini yürüten, 12 Ağustos 2022 tarihinde de Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çerkezköy Kaymakamlığı'na atanan Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, yeni görev yerine gözyaşları ile uğurlandı

Yaklaşık 5 yıldır görev yaptığı Bakırköy Kaymakamlığı’ndan Tekirdağ Çerkezköy’e  atanan Nazmi Günlü için hükümet konağı önünde toplanan kurum yöneticileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ‘mesai arkadaşım’ dediği kaymakamlık çalışanları ve muhtarlar gözyaşlarına hakim olamadı. Kendi kullandığı aracıyla Bakırköy’den ayrılarak Çerkezköy’e hareket eden Günlü’nün eşi Arzu Günlü, kendisinin de 5. ataması olduğunu söyledi. Kendisini gözyaşları ile uğurlayanlara “Cümleten Allah’a ısmarladık” diyen Nazmi Günlü, tüm Bakırköy halkına selamlarını iletti.


Nazmi Günlü kimdir?

1964 yılında Mersin 'de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Mersin 'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1985 yılında mezun oldu. 1986 yılında Hatay Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırası ile Manisa-Sarıgöl, Ordu-Gürgentepe, Ağrı-Doğubeyazıt, Malatya-Darende, Hatay-Erzin, Antalya-Kemer, İzmir-Çeşme, Manisa-Turgutlu, Antalya-Manavgat Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 20 Eylül 2017 tarihinden itibaren Bakırköy Kaymakamlığı görevini yürüten Nazmi Günlü, Dr. Arzu Günlü ile evli olup bir kız çocuğu babasıdır.

Selvi Sarıtaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.