Kemal Çebi Küçükçekmece’de yeniden ipi göğüsler mi? Mehmet Mert yazdı…

Kemal Çebi Küçükçekmece’de yeniden ipi göğüsler mi? Mehmet Mert yazdı…
Yerel seçimlere dair yorumlarını köşe yazısında kaleme alan gazeteci Mehmet Mert, Küçükçekmece’de Kemal Çebi’nin yeniden kazanma ihtimalini de değerlendirdi.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinin nasıl sonuçlanacağı ve mevcut başkan CHP’nin adayı Kemal Çebi ile yeniden aday olan AK Partili eski başkan Aziz Yeniay’ın yarışı merakla bekleniyor. Gazeteci Mehmet Mert de Damga gazetesindeki köşesinde bu yarışı ve Küçükçekmece’de 31 Mart akşamı yaşanacakları kaleme aldı.

Kemal Çebi’nin Küçükçekmece’ye huzur getirdiğini dile getiren Mehmet Mert, Aziz Yeniay’ın Kemal Çebi’yi zorlayacağını ancak yarışı Çebi’nin kazanacağını iddia etti.

d5adah1wkaang4c.jpeg

İşte Mert’in “Kimler Kazanacak, Kimler Kaybedecek?” başlıklı yazısındaki o bölüm:

Çebi Küçükçekmece’ye huzur getirdi

Aziz Yeniay çok başarılı dönemler geçirdi. Ancak aradan 10 yıl gibi uzun bir süre geçti. Önce partilisi Temel Karadeniz adeta Aziz Yeniay’ın izini silen ve onu yıpratacak hizmetler yaptı.

Sonra CHP’li belediye başkanı Kemal Çebi ilçede son derece yurttaşa dokunan, kucaklayıcı, samimi işlere ve hizmetlere imza attı.

Adeta Küçükçekmece’ye huzuru getiren Kemal Çebi son yılların en etkin iletişim aracı olan cep telefonunu da çok doğru ve etkili kullandı.

Küçükçekmece belediyesi ile işi olanlar 24 saat içerisinde mutlaka karşılarında bir muhatap buldular, ilgilenen buldular, sonuç odaklı hizmet ile tanıştılar.

Bu özelliklerin Kemal Çebi’yi yeniden Küçükçekmece’de iktidara getireceğini düşünüyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebi ile yeniden aday olan Aziz Yeniay’ın da Kemal Çebi’yi zorlayacak oy alacağını söyleyebilirim.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.