Kemal Deniz Bozkurt: geçmiş yıllardan çok daha güzel hizmetlere imza attık

Kemal Deniz Bozkurt: geçmiş yıllardan çok daha güzel hizmetlere imza attık
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP İlçe Başkanlığı tarafından 23 Haziran'ın 2’nci yıl dönümünde “2 Yıl Sonra Aynı Yerde” mottosu ile düzenlenen toplantıya katıldı. Başkan Bozkurt, “Kısıtlamalara rağmen geçmiş yıllardan çok daha güzel hizmetlere imza attık” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP İlçe Başkanlığı tarafından 23 Haziran'ın 2’nci yıl dönümünde “2 Yıl Sonra Aynı Yerde” mottosu ile düzenlenen toplantıya katıldı. Esenkent Mahallesi Havana Parkı'nda düzenlenen buluşmaya, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel ile İl Başkan Yardımcıları, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Server Gökmen, Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Örgütü, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun ve birçok muhtar katıldı.
 

Bu görevi hakkaniyet ile yapacağımıza inanıyorum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde de Esenyurt’ta da 2 yıl içinde büyük özverilerle çalışıldığını ifade eden Başkan Bozkurt, “Henüz yapmamız gereken işlerin çok önemli bir bölümümü içinde bulunduğumuz kısıtlamalardan dolayı yapamadık ama bütün kısıtlamalara rağmen geçmiş yıllardan çok daha güzel hizmetlere imza attık. Bu görevi hakkaniyet ile yapacağımıza ve bu coğrafyadaki insanların hak ettiği geleceği alacağına yüzde yüz inanıyorum, uygulayarak da görüyorum” dedi.

Esenyurt’ta esnaf ve sivil toplum öğütleri ile görüşmelerin ardından toplantıya katılan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ise ilçenin kozmopolit yapısına dikkat çekerek, “Bu güzelliği burada yaşatmak çok güzel” dedi. Kayan, “Yeni oluşan bir yerleşim yeri, buraya Türkiye’nin her yerinden insanlar gelmiş. Her bölgeden insan geldiği için de kimse burası benim diyemiyor. Buranın herkesin yeri olması, ayrı bir güzellik” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.