Kerimoğlu'nun aday adaylığını değerlendiren Demirtaş: Bizim adayımız Ekrem İmamoğlu!

Kerimoğlu'nun aday adaylığını değerlendiren Demirtaş: Bizim adayımız Ekrem İmamoğlu!
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmasını değerlendiren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, “Saygı duyarız. Ama bizim adayımız Ekrem İmamoğlu'dur” dedi.

BARIŞ KIŞ- Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmasını yorumladı.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Damga'ya konuştu. Kerimoğlu'nun İBB Başkanlığı için aday adayı olmasını değerlendiren Demirtaş, “Hayırlı olsun. Demokrasilerde her arkadaşımızın, partimizin istediği yere aday olmak hakkı vardır. Ama bizim tek adayımız var o da Ekrem İmamoğlu'dur. Bizim partide kimsenin üstü çizilmez ama değişimle ilgili alınan kararlar var, ona göre adaylar belirlenecek. Bakırköy'de kim olur bilgim yok ama partimizin içinde kimsenin adı çizilmez. Demokrasilerde bunlar var. Her örgüt üyesi her yere aday olabilir. Kavgalar artık sona erdi. Hedefimiz 31 Mart seçimleri. Yerel seçimde İBB Meclis çoğunluğunu almayı, İstanbul'daki belediye sayımızı arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.