KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi canlı izle - 13 Ocak 2022 Perşembe

KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi canlı izle - 13 Ocak 2022 Perşembe
Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşların belirlenen koşulları karşılayarak katıldığı KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler sosyal konut projesinde talihliler belirleniyor. Binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşecek çekilişi canlı izlemek isteyenler için tüm bilgiler haberimizde.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler sosyal konut projesinde talihliler kura çekilişi ile belirleniyor. Ev sahibi olabilmek adına mücadele eden ve şansını deneyenlerin şartları yerine getirerek katılım sağladığı kura için artık kısa bir süre kaldı. Daha önce 13 Aralık'ta gerçekleşeceği duyurulan ve sonrasında 13 Ocak'a ertelenen çekiliş saat 11.00'de gerçekleştirilecek ve noter huzurunda canlı yayınlanacak. KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları

Bugün gerçekleşecek kura çekilişinde nefesler tutuldu. Hayallerindeki evlere kavuşmayı hayal edenler çıkan numaraları takip edebilecek. Kaçırmaları halinde ise sonrasında KİPTAŞ'ın internet sitesinden sorgulayabilecek. Kura çekilişi için başvurunuz/başvurularınız kapsamında oluşturulan numaranızı/numaralarınızı https://aydinlikevler.kiptas.istanbul/kura-sorgulama adresindeki alana TC Kimlik Numaranızı girerek öğrenebilirsiniz. Detaylı bilgi için +90 212 963 9960 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

kiptaş aydınlıkevler tuzla



KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi canlı izle

İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan kura çekilişi tüm sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak. Facebook, Instagram, Youtube ve Twitter'da izleyebilrsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.