Kırlangıçlar sezonu açtı

Kırlangıçlar sezonu açtı
Süper Amatör Küme ekiplerinden Beylikdüzüspor sezon açılışı yaparak taraftarlarının önüne çıktı. Kırlangıçlar lakaplı Beylikdüzüsporun açılışı renkli görüntülere sahne oldu. 

Süper Amatör Küme ekiplerinden Beylikdüzüspor sezon açılışı yaparak taraftarlarının önüne çıktı. Kırlangıçlar lakaplı Beylikdüzüspor'un açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yapılan açılışta kulüp başkanı Metin Aydın bir konuşma yaparak kendileri için Fair Play'in şampiyonluktan  daha önemli olduğunu söyledi. Yeni transferlerin de hazır bulunduğu sezon açılışında lacivert beyazlılar sezonun ilk antrenmanını teknik direktör Fuat Cörüt yönetiminde yaptı. Yönetimin tam kadro halinde hazır bulunduğu sezon açılışında kulüp başkanı Metin Aydın'ın yanısıra yönetim kurulu üyelerinden Firdevs Afrin ve Burçin Sivri de bir konuşma yaparak futbolculara yeni sezonda başarı dileklerini paylaştı.

beylikdüzüspor

Birinci hedefimiz Fair Play şampiyonluğudur

Açılışın ardından açıklamada bulunan kulüp başkanı Metin Aydın 2020- 2021 sezonunun herşeyden önce sağlıklı geçmesini dilediklerini söyledi. Aydın "2020- 2021 sezonunu bugün sahaya inerek resmen açmış bulunuyoruz. Mücadelenin bol olduğu, centilmenliğin ön plana çıkacağı, başarılı bir sezon diliyorum. Altyapı ağırlıklı yeni transferlerimizle birlikte Beylikdüzüspor'u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Birinci hedefimiz Fair Play şampiyonluğudur. Her sene olduğu gibi bu sene de hedefimiz bir üst lige çıkmaktır. Allah nasip eder, bir üst lige çıkarsak da bir üst ligi merdiven olarak kullanmak istiyoruz. Altyapıya da güvenimiz tam. Kardeşlerimizle birlikte inşallah Beylikdüzü'nü hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.

beylikdüzüspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.