Kış Okulları için kayıtlar başladı

Kış Okulları için kayıtlar başladı
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından çocuklar ve yetişkinler için kış dönemi kurslarına devam ediyor. Yeni dönem kurs kayıtları için başvurular başladı

Süleymanpaşa Belediyesi, her yıl düzenlediği kursları 2021-2022 döneminde de başlatıyor. Çocuklar için Kış Okulu adı altında sportif ve sanatsal kurslar düzenleyen kurum, yetişkinler için de Mesleki ve Kişisel Gelişim Kurslarını hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıl Korona virüsü salgınına rağmen ciddi katılımın gerçekleştiği kurslar bu yıl her türlü tedbir alınarak düzenleniyor. Kış Okulları, 7-14 yaş arası çocuklara yönelik olarak hazırlandı. Kültür ve Spor olmak üzere iki kategori altında 14 farklı branşta kurs açılıyor. Kültür kategorisinde; Keman, Piyano, Gitar, Resim, Halk Oyunları ve Akıl-Zekâ Oyunları olarak 6 branşta eğitim verilecek. Spor kategorisinde ise Karate, Tekvando, Güreş, Tenis, Geleneksel ve Olimpik Okçuluk, Sualtı Sporları ve Satranç olmak üzere 8 farklı branş için kayıt başvurusunda bulunulabilecek.
 

Yetişkinler için kişisel gelişim
18 yaş ve üzeri yetişkinlere yönelik Mesleki ve Kişisel Gelişim Kursları bünyesinde de yine 14 farklı kurs açılıyor. Yeni hobiler edinmek ya da mesleki anlamda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar, yabancı dilden el sanatlarına birçok farklı kurstan yararlanabilecek. Bu kurslar arasında; Piyano, Gitar ve Keman gibi müzik kursları, Resim, Tezhip ve Çinicilik gibi el sanatları eğitimleri, Amigurumi (Japon bebek yapım sanatı), İngilizce ve Yunanca Dil eğitimi, Giyim, Diksiyon, Fotoğrafçılık ve İşaret Dili gibi kişisel gelişim kursları ile Pilates/Fitness kursu yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.