Kızılay kapı kapı gezdi

Kızılay kapı kapı gezdi
Türk Kızılay Küçükçekmece Şubesi, Başkan Rafet Orhan önderliğinde 50 kişilik gönüllü ekibiyle 5 bin adet su ve 5 bin adet ekmek dağıtımı yaptı.

Türk Kızılay Küçükçekmece Şubesi, Başkan Rafet Orhan önderliğinde, Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Kişmiroğlu koordinesinde ve 50 kişilik gönüllü ekibiyle ilçede 5 bin adet su ve 5 bin adet ekmek dağıtımı yaptı. Küçükçekmece şube başkanlığından yapılan açıklamada, "İhtiyacı olan vatandaşlarımıza ekmek ve su dağıtıyoruz. Kızılay her zaman olduğu gibi zor günlerinde vatandaşımızın yanında. Bir günde 5 bin aileye ekmek ve su dağıttık. İnşallah en kısa sürede bu virüs illetinden kurtuluruz. Kızılay olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız denildi.

Kızılay Küçükçekmece Şubesi yönetim kurulu üyeleri, "Bu çalışmaların içinde olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Başkanımız Rafet Orhan'a, Sosyal hizmetlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hikmet Kişmiroğlu ile çalışmalara katılan tüm gönüllülerimize ve zorunlu sebeplerinden dolayı fiziki olarak burada olmayan ama gönülleri bizimle olan tüm Kızılaycılara çok teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.