Küçükçekmece'de hızlı otomobil

Küçükçekmece'de hızlı otomobil
Küçükçekmece'de sokaktan hızlı geçtiği iddia edilen bir grupla kendilerini uyardığı iddia edilen grup arasında kavga sonrası silahlar konuştu. Olayda 3 kişi yaralandı.

Olay saat 01.30 sıralarında Kartaltepe Mahallesi Şadırvan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre içinde 4 kişinin olduğu bir otomobil sokaktan hızla gittiği için sokakta bulunanlar tarafından yavaş gitmesi için uyarıldı. Bunun üzerine otomobilden inen kişiler ile kendilerini uyaranlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilden inenler tartıştıkları kişilere tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucunda  Sergen A., Sertaç Y. ve Beyhan K. yaralandı, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. 

POLİS İNCELEME YAPTI
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik tedbiri alırken,  ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının yaşandığı yerde delil incelemesi yaptı. Yerdeki boş mermi kovanları inceleme yapılmak üzere muhafaza altına alındı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.