Küçükçekmece sesini arıyor!

Küçükçekmece sesini arıyor!
Küçükçekmece Belediyesi’nin 15-25 yaş arasındaki gençler için ücretsiz düzenlediği ses yarışması kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 30 Mayıs olan yarışmaya gençler büyük ilgi gösterdi

Küçükçekmece Belediyesi’nin Koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkamayan gençleri düşünerek hayata geçirdiği ses yarışması kayıtları başladı. Küçükçekmeceli gençler ise ses yarışmasına büyük ilgi gösterdi. Her yarışmacının tek bir video klip (şarkı) ile katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi ise 30 Mayıs.

Hediye çeki ve karaoke seti
Küçükçekmece Ses Yarışması’nda ise, jüri koltuğuna ünlü sanatçılar İlhan Şeşen, Çetin Akdeniz ve Gamze Kor oturdu. Ses yarışmasına başvuran gençler ön eleme ve final olmak üzere 2 kategoride yarışacak. Ön elemeyi geçerek finale kalanlar jüri tarafından belirlenecek. Finalistler arasından ilk 3 ise, halk oylaması ile seçilecek. Küçükçekmece Ses Yarışmasında ilk 3’e giren gençlere hediye çeki ve karaoke eğlence seti; katılanlara ise, katılım belgesi ile hediye paketi verilecek.

Yarışmanın şartları
Yarışmaya katılma şartları da "Küçükçekmece’de ikamet etmek, 15-25 yaş arasında olmak, en az 90 saniye ile en fazla 3 dakika arasında bir video klip çekmek, çekilen videonun aşağıda yer alan teknik şartlara uygun olması, şarkı sözleri ve video içeriğinin anayasanın ilgili maddelerine aykırı olmaması, jürinin akrabası olmamak" şeklinde belirloendi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.