Küçükçekmece'de İrem Derici rüzgarı

Küçükçekmece'de İrem Derici rüzgarı
Küçükçekmece Sinopspor Kulübü yararına düzenlenen konserde sahne alan İrem Derici söylediği şarkıları ile davetlileri doyasıya eğlendirdi .

TFF Bölgesel Amatör Lig'te hedef 3'üncü Lig parolası ile 2022-2023 futbol sezonunu açan Küçükçekmece Sinopspor Kulübü yararına konser düzenlendi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Faysal Güler, KİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, Sinop İş İnsanları Derneği Başkanı Turgay Öztürk, Küçükçekmece MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Kırkpınar Başpehlivanı Mustafa Taş ve çok sayıda davetli katıldı. Aslen Sinoplu olan ve hiçbir ücret almadan sahne alan İrem Derici'ye, davetliler tarafından yoğun ilgi vardı. Pop müziğin güçlü sesi İrem Derici, sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi. 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı dans grubu ile de  dans şov yapmayı ihmal etmedi. Konser sonunda ünlü şarkıcıya Küçükçekmece Sinopspor kaşkolu ve çiçek hediye edildi.


Küçükçekmece Sinop mücadele edecek


Gecenin anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yapan Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan da, “Küçükçekmece Sinopspor Kulübü olarak TFF Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veriyoruz. Hepinizin bildiği gibi geçen yıl 3.Lig kapısından şanssız bir şekilde döndük yönetim kurulu olarak geçen yıl yarıda kalan hedefimizi bu yıl daha güçlü,daha kaliteli oyuncular transfer ederek yarım kalan 3.Lig sevdamızı Allah'ın izni ve sizlerin destekleriyle hayallerimizi gerçekleştirmek arzusundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.