Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: 2 TIR'ın karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti

Kuzey Marmara Otoyolu'nda  feci kaza: 2 TIR'ın karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti
Eyüpsultan'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda emniyet şeridine giren TIR'a aynı istikamette giden başka bir TIR'ın arkadan çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu, Odayeri Gişeleri mevki Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet B.'nin kullandığı 06 DLB 057 plakalı, önünde seyreden ve emniyet şeridine girmek için yavaşlayan Abdülkadir B.'nin kullandığı 42 RA 313 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, 06 DLB 057 plakalı TIR'ın şoförü Mehmet B. ile yanında bulunan Mehmet Çelikler TIR'da sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

TIR'da sıkışan Mehmet B. ve Mehmet Çelikler itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Mehmet Çelikel (49) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Mehmet B. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 42 RA 313 plakalı TIR'ın sürücü Abdulkadir B ise kazayı yara almadan atlattı. Hayatını kaybeden Mehmet Çelikel'un cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.