Lodos çatıyı uçurdu: Çok sayıda kişi çatının altında kaldı

Lodos çatıyı uçurdu: Çok sayıda kişi çatının altında kaldı
Hafta sonunda başlayan ve bugün de etkisini gösteren lodos, Esenyurt Kıraç'ta çatıyı uçurdu. Birkaç vatandaş uçan çatının altında kaldı.

Esenyurt Kıraç'ta bir binanın çatısı yurttaşların üzerine uçtu. Çatıdan düşen parçalarının altında kalan yurttaşlar yaralandı. Olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Balıkyolu Mahallesi'nde de benzer durumun yaşandığı ve araçların üzerine çatı düştüğü öğrenildi.


Asrılık ağaç düştü

İstanbul Beşiktaş Saray Caddesi üzerinde bulunan asırlık çınar ağacı park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Devrilen ağacın altında kalan otomobilde hasar meydana geldi. Ağacın devrilmesi sırasında yolda kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Devrilen ağaç nedeniyle kapanan trafiğe kapanan yol, ağacın kaldırılmasıyla normale döndü.


Kağıthane'de ise çatı uçması ihbarına giden itfaiye ekipleri yanlış park eden otomobiller ve dar sokaklar nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. İtfaiye erleri yaya olarak olay yerine ulaştı.



Tekneler parçalandı

Şiddetli Lodos nedeniyle Pendik’te sahilde bulunan 2 balıkçı teknesi battı. Bir balıkçı teknesi ise kayalıklara vurarak parçalandı.

Lodos özellikle İstanbul’un sahil kesimlerinde etkili olmaya devam ediyor. Pendik Sahili'nde bulunan balıkçı teknelerinden ikisi battı. Bir balıkçı teknesi kayalıklara vurarak parçalandı. Bir balıkçı, "Buraya bir mendirek yapılabilir. Maltepe'nin var. Kartal'ın var. Her yerin var. Biz Pendik'te bu kadar mı aciziz de bir mendirek yapılamıyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.