Lüleburgaz Belediyesi'nde üstyapıda çalışmalar hızlanıyor!

Lüleburgaz Belediyesi'nde üstyapıda çalışmalar hızlanıyor!
Lüleburgaz Belediyesi, kentin genelindeki yolların onarım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Durak Mahallesi’nden Edirne Bayırı’na, Yıldırım Mahallesi’nden 8 Kasım Mahallesi’ne kadar çok sayıda alanda asfalt çalışmalarına başladı.

Pandemi döneminde bir yandan çok sayıda aile ve işletmeye destek olan Lüleburgaz Belediyesi, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu doğrultuda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerek Çağrı Merkezi üzerinden gelen şikayetler gerekse sahada yapılan analizler sonucunda tespit edilen sorunlu sokak ve caddelerde yol yenileme ve onarım işlemlerine başlıyor.

Değirmen Caddesi’nde işlem tamam!

Bir yıllık plan dahilinde gerçekleştirilecek çalışmaların ilki olan 400 metrelik Değirmen Caddesi’nde ise çalışmalar tamamlandı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu trafiğe kapatılan Değirmen Caddesi’nde ekipler, bir hafta gibi kısa sürede çalışmalarını bitirdi. Kuzeybatı Çevre Yolu’nun önemli bağlantı noktalarından biri olacak 400 metre uzunluğundaki Değirmen Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Kaldırımları da genişletilen cadde, daha modern ve konforlu bir şekilde sürücülerin kullanımına açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.