Mahalle günlerdir karanlıklar içinde! BEDAŞ’tan ses yok…

Mahalle günlerdir karanlıklar içinde! BEDAŞ’tan ses yok…
İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri sokak aydınlatmalarından şikayetçi!

DAMGA ÖZEL - Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi günlerdir karanlıklar içinde… Mahalleli günlerdir sorunun çözülmesi için BEDAŞ’tan yanıt beklerken, mahalle muhtarı Damga’ya özel açıklamalarda bulundu.

BEDAŞ ilgilenmiyor!

Damga Gazetesi’nden Mehmet Mert’e konuşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dursun Ayyıldız, sokak aydınlatmaları nedeniyle BEDAŞ ile problem yaşadıklarını anlattı. Can ve mal güvenliklerinin tehlikede olduğunu belirten muhtar Ayyıldız, mahallelinin panik ve endişe yaşadığını dile getirdi. BEDAŞ’a durumun bildirildiğini ancak herhangi bir yanıt alamadıklarının ifade eden Ayyıldız pek çok yetkiliyle durumu paylaştığını da belirtti.

“Hırsızlık olayları yaşanıyor”

İşte Dursun Ayyıldız’ın o mesajında yer alan ifadeler:

“Mehmet Bey merhaba. Sokak aydınlatmaları ile ilgili BEDAŞ ile problem yaşamaktayız. Maalesef Sokak aydınlatmaları yanmıyor. İnsanların mal ve can güvenliği tehlikede, kadınlar, çocuklar bu karanlık sokaklarda evlerine giderken endişe ve tedirginlik duymaktalar, hırsızlık olayları olmakta, bildirmemize rağmen yapılmıyor Bu ihbar detayları daha sonra kayıt altına alınsın diye müracaatı yaptım. 1 buçuk, 2 aya yakın bir süredir bu Sokak aydınlatmaları yanmıyor, defalarca Bedaş'a bildirmeme rağmen, Vali bey büyükçekmece'yi ziyaret ettiğinde dile getirdim. Kaymakam beye söyledim. Avcılar işletme müdürlüğü'nü ziyaret ederek işletme Müdürü ve müdür yardımcılarına da konuyu ilettim. Maalesef Bedaş denen kurum ilgilenmiyor.
Dursun Ayyıldız
Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı”

Mahalle karanlık içinde

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin sosyal medyadan paylaştığı görüntüler ise bölgedeki cadde ve sokakların karanlık halini gözler önüne serdi.

İşte o görüntüler:

İlgili Haberler

Kaynak:Elif Erbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.