Mali Müşavirler'e Fuat Çiftçi önderliğinde 'Vizyoner' grup!

Mali Müşavirler'e Fuat Çiftçi önderliğinde 'Vizyoner' grup!
15 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçiminde 'Vizyoner Mali Müşavirler Grubu' yönetime talip etti. Fuat Çiftçi başkanlığında oluşturulan grup, seçimi kazanarak Mali Müşavirler Odası için çalışmayı hedefliyor

3 yılda bir yapılan oda seçimleri bu yıl İstanbul'da 15 Mayıs'ta yapılıyor. Lütfi Kırdar Kültür Merkezi'nde yapılacak seçimlere 8 ayrı grubun girmesi bekleniyor. Odanın kurulduğu 1989 yılından beri Yahya Arıkan'ın kontrolündeki Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler Grubu'na karşı diğer gruplar şu ana kadar başarı gösteremediler. Bundan önceki seçimlere katılımın genelde yüzde 30'larda kalması da bu sonuçlarda önemli bir etken. Ancak bu yıl yapılacak olan seçimlere yeni bir isim yeni bir amblem yeni bir kadro ile hazırlanan Vizyoner Mali Müşavirler Grubu damga vurmaya hazırlanıyor.


 

Fuat Çiftçi ve ekibi hazır
Vizyoner Mali Müşavirler Grubu'nun son zamanlarda yaptığı çalışmalar son derece takdir edilirken bu enerji ile girdikleri oda seçimlerinden zaferle ayrılacakları tahmin ediliyor. Fuat Çiftçi başkanlığındaki Vizyoner Mali Müşavirler Grubu'nun seçim öncesi yaptığı aday tanıtım programı meslek mensupları tarafından yoğun ilgi gördü. Her gün güçlenerek büyüdüklerini söyleyen Çiftçi “Kimseyi ötekileştirmeden meslek ve meslektaş üzerindeki vesayeti red ettiklerini belirtip, bu konuyla ilgili düşüncesi projesi olan olan ve ötekileştiren bütün meslektaşarı Vizyoner çatısı altına devet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum