Maltepe'de 2023 yılı huzur toplantısı yapıldı

Maltepe'de 2023 yılı huzur toplantısı yapıldı
Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği "Huzur Toplantısı" bugün Maltepe Cumhuriyet Kültür Merkezi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirildi.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla "Huzur Toplantısı" yapıldı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği "Huzur Toplantısı" bugün Maltepe Cumhuriyet Kültür Merkezi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Yardımcısı Savaş Eroğlu ve Maltepe Emniyet Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Faik İçmeli ve çok sayıda STK üyesi, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. Toplantının başında uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu ve Müdür Yardımcısı Numan Alpay, toplantıya katılanlara ilçe hakkında ve asayiş konularında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıya katılan mahalle muhtarları, STK üyeleri ve vatandaşlar ise İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü ve Belediye Başkan yardımcısına görüş ve önerilerinden bahsedip sorular sordu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.