Maltepe’de Esin Köymen’le yaşam var!

Maltepe’de Esin Köymen’le yaşam var!
31 Mart yerel seçimlerine sayılı saatler kala CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, semt gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, başkan adayı Esin Köymen ile 31 Mart 2024 Pazar günü düzenlenecek yerel seçimlerde Maltepe ilçesinde yeniden zafer kazanmak istiyor. İlçe gezilerini ev ev, sokak sokak sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam eden Esin Köymen, Maltepe’ye yaşam vadediyor! Mahalle meclisleri aracılığıyla her Maltepelinin yönetim mekanizmalarında yer alacağını belirten Esin Köymen, “Birlikte yöneten bir Maltepe için hazırız!” diyerek hemşehrilerine sesleniyor.

gjtt3zpxuaaqgta.jpeg

“Birlikte başaracağız”

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, son olarak geçtiğimiz gün 31 Mart yerel seçimlerinin düzenleneceği pazar günü yapılacak çalışmaları değerlendirmek için CHP ilçe yönetimi ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Toplantı sonrasında ekibiyle objektif karşısına geçen Köymen, “Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

gjs2nexwiaaxetb.jpeg

“Kadın dayanışmasının gücüne inanıyorum”

Seçim gezileri sırasında Maltepe Kadın Platformu’nu da ziyaret eden Esin Köymen, kadın dayanışmasının önemine dikkat çekti. Platform Başkanı Sayın Ayşe Karakuş’a ve platform üyelerine destekleri için teşekkür eden Köymen, “Kadın dayanışmasının gücüne ve bu güçle, birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.