Marin Princess kapılarını açtı

Marin Princess kapılarını açtı
Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez adreslerinden Kumburgaz Marin Princess Hotel kapılarını müşterilerine açtı. Güvenli Turizm Sertifikasını da alan tesis, tüm özellikleri ile yenilenmiş bir şekilde hizmet vermek için tatilcileri beklemekte

Beş yıldızlı otel denince İstanbul’da akıllara ilk gelen otellerden Kumburgaz Marin Princess Hotel, pendemi sonrası kapılarını müşterilerine açtı. Güvenli Turizm Sertifikasını da alarak daha sağlıklı hizmet vereceklerini kaydeden Kumburgaz Marin Princess Hotel Genel Müdürü Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu, "Tatilcilerimizi gönül rahatlığı ile ağırlamayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

410 oda ile hizmet
Büyükçekmece Kumburgaz Sahili’nde hizmet veren tesis, hem iş amacıyla seyahat edenler için hem de biraz kafa dinleyip tatil yapmak isteyenler için konforlu bir konaklama deneyimi vadediyor. Farklı büyüklüklere sahip 410 oda ile misafirlerine hizmet veren Kumburgaz Marin Princess Hotel’in sade şekilde dekore edilmiş odalarında misafirlerin ihtiyaç duyabileceği olanaklar yer alıyor. Tesiste su kaydırakları da olan iki büyük yüzme havuzu var. Misafirler burada eğlenceli bir gün geçirip yüzmenin ve güneşin tadını çıkarabiliyor.

marine princess

Türk hamamı da var
Ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz özel otoparkı da bulunan tesiste sabahları zengin bir kahvaltı büfesi sunuluyor. Kumburgaz Marin Princess Hotel bünyesinde hizmet veren SPA merkezinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve Türk hamamı yer alıyor. İş amacıyla seyahat eden misafirlerin kullanımına yönelik bir toplantı salonu tesiste hizmet veriyor. Kendine ait bir otopark alanı olan tesiste spor salonu da var. Tesiste ayrıca kuru temizleme ve çamaşırhane hizmetleri mevcut.

Güvenli Turizm Sertifikası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.