Marmaray'daki intihar girişiminde yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Marmaray'daki intihar girişiminde yeni ayrıntılar ortaya çıktı
Marmaray'da yaşanan intihar girişimindeki olayın ayrıntılarına DAMGA ulaştı.

DAMGA ÖZEL - İstanbul Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda öğle saatlerinde bir yolcunun raylara atlayıp intihar etmesinin ardından o anlara tanıklık eden bir yolcu DAMGA'ya konuştu. Olay anında bizzat yakından gördüğünü belirten kişi, intihar girişiminin yaşandığı anları aktardı.

İntihar anlarını saniye saniye anlattı!

Görgü tanığının DAMGA'ya özel yaptığı röportajında Marmaray Yenikapı istasyonunda yaşanan korku dolu anları detaylarıyla anlattı.

Görgü tanığı "Sabah saat 11:30 sıralarında Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda intihar vakası yaşandı. Olaya yakından tanıklık eden kişilerden biriyim. Şahıs bizzat seferini gerçekleştiren Marmaray'ın önüne atlayarak hayatına son verdi. 15 yaşlarında bir erkekti. İlk olarak yolcular ne olduğunu anlayamadı. Marmaray aniden durdu ve insanlar koşturmaya başlayınca durumu anlaşıldı. Güvenlik görevlileri istasyona gelerek vatandaşları Marmaray'dan indirdi ve yaklaşık 40 dakikaya yakın vatandaşlar vagonların içinde bekletildi. Şeritler çekildi, ambulans ekipleri ve savcı olay yerine gelerek yasal süreç gerçekleşti. Hayatına son veren kişinin naaşının Marmaray'dan çıkarılması 1 buçuk saati buldu. Marmaray'da intihar eden kişinin eşyaları toplandı ve temizlik işlemlerinin yapılmasının ardından seferler yeniden başladı." dedi.

Marmaray'da yapılan duyuruya göre seferler yeniden başlatılarak normale döndüğü belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.