Mazot İBB'den üretmek Çatalcalı'dan

Mazot İBB'den üretmek Çatalcalı'dan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ovayenice, Çakıl ve Elbasan mahallelerinde gerçekleştirdiği mazot desteği programına CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel de katıldı.

Erhan Güzel "Son seçime girdiğimiz Mayıs 2023’ten bu yana akaryakıt fiyatları yüzde 100’den fazla arttı. Üretimin ve tüketimin temel gider maddelerinden olan akaryakıt fiyatları üreticilerimizi de olumsuz etkiliyor." dedi

Erhan Güzel mazot dağıtımda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşları, kentteki tarımsal üretime tarihimizde görülmeyen destekleri verdi. İstanbulumuzun üreticilerine verilen mazot, yazlık ile kışlık fide, silajlık mısır, yağlık ayçiçeği ve malç naylonu destekleriyle ilçelerimizde yaşayan üreticilerin üzerinden kamu desteğiyle büyük bir yük kalktı. Biz de göreve gelince Üreten Kent Çatalca vizyonumuzu yürürlüğe koyacak, ilçemizi tarımsal üretimin başlıca noktalarından biri yapacağız. İlçemizin üreticilerine verdikleri desteklerden ötürü İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile Tarımsal Hizmetler Daire Başkanımız Ahmet Atalık ve İBB emekçilerine gönülden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

4ef20031-6ee1-47a3-a3c9-b7fae5864622.jpeg

ab0763e1-1172-4066-a599-fc1abc7067cd.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.