Megakente bir uyarı da valilikten geldi!

Megakente bir uyarı da valilikten geldi!
İstanbul’da bu geceden itibaren etkili olması beklenen olumsuz hava koşullarına ilişkin İstanbul Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Megakent İstanbul’da fırtına ve yağış geri geliyor! İstanbul Valiliği, 28 Kasım Salı gecesinden itibaren kentte etkili olması beklenen rüzgarlı ve yağmurlu havaya dair son bilgileri paylaştı.

İstanbul Valiliği, bugün yayınladığı bir basın bülteni ile İstanbulluları uyardı. “İstanbul'da Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat” başlığı taşıyan bildiride meteorolojinin kente yönelik uyarılarına dikkat çekildi.

Valilik, bu gece saat 22.00’den yarın sabah saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve yağışların meydana getireceği sel ve su baskınlarına karşı İstanbulluları tedbirli olmaya davet etti..

İşte İstanbul Valiliği’nden “sarı kodlu” uyarıya ilişkin yapılan o açıklama:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra İstanbul Avrupa Yakası’ndan başlayarak 29.11.2023 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren İstanbul il genelinde, yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış beklenmektedir.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.