Megakente yağmur uyarısı! Bu saatlere dikkat…

Megakente yağmur uyarısı! Bu saatlere dikkat…
İstanbul hafta sonuna yağmurla giriş yapmaya hazırlanıyor. Hava tahmin uzmanları megakentte yağışın başlayacağı saati açıkladı…

Kış ayının ilk günü olan 22 Aralık Cuma günü megakent İstanbul’da yağmurun etkili olması bekleniyor. Hava tahmini uzmanlarının yaptıkları paylaşımlara göre, mesai saati bitiminde başlaması beklenen yağmurun gece saatlerine kadar etkili olması öngörülüyor.

Hava Forum sosyal medya sayfası yaptığı paylaşımla, İstanbul’da yağmurun saat 16.30 civarında başlayacağını açıkladı. İş çıkışı yaşanacak yoğunluğa dikkat çeken sayfa, trafik uyarısı da yaptı.

“İşten erken kaçabilen kaçsın”

Hava Forum’un İstanbul’da 22 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde yaşanacak hava durumuna ilişkin yaptığı paylaşımda; “İstanbullular, iş çıkışında yağmur bekliyoruz. Trafik yapabilir. İşten erken kaçabilenler kaçsın. 16:30 gibi başlar 22:15'e kadar devam eder. Tatlı tatlı yağacak. Yağmur, şemsiye almayanları ıslatacak, saçını yeni yaptıranların saçını bozacaktır…” ifadeleri yer aldı…

İşte yağmurun etkili olacağı bölgeler

Yine yaptığı isabetli hava tahminleri ile bilinen Kerem Ökten de iş çıkış saatlerine dikkat çekerek megakentlilere yağmur uyarısında bulundu. Ökten yağmurun İstanbul’da özellikle Boğaz bölgesinde ve Anadolu Yakası’nda etkili olacağını söyledi. Ökten’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İstanbul'da akşam iş çıkışı özellikle Boğaz ve Anadolu yakasında kuvvetli sağanak yağış bekleniyor..” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.