Mehmet Ali Özkan: Bahçelievler’de yarım kalan bir hayalimiz var

Mehmet Ali Özkan: Bahçelievler’de yarım kalan bir hayalimiz var
2019 yerel seçimlerinde yüzde 45,2 oy oranıyla Bahçelievler tarihinde en yüksek oyu alan CHP’li Belediye Başkan Adayı olarak tarihe geçen Mehmet Ali Özkan, “Bahçelievler’de yarım kalan bir hayalimiz var” diyerek aday adaylığını açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde yüzde 45,2 oy oranıyla Bahçelievler tarihinde en yüksek oyu alan CHP’li Belediye Başkan Adayı olarak tarihe geçen Mehmet Ali Özkan, “Bahçelievler’de yarım kalan bir hayalimiz var” diyerek aday adaylık dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

Geçmiş dönem Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mehmet Ali Özkan, yeniden aday adaylığı başvurusunda bulundu. Dosyasını teslim ederek, kendisini desteğe gelen partililerine kısa bir değerlendirme konuşması yapan M. Ali Özkan, “20 yılı aşkın süredir Cumhuriyet Halk Partisi ve İlçe Başkanlığımız için elinden gelen her katkıyı fedakar bir şekilde yapmış bir kardeşinizim. Bu süre içinde 10 yıl belediye meclis üyeliği, ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı gibi çok anlamlı ve kutsal görevlerde bulundum. Ailem bildiğim partime ve partililerime bana yaşattıkları bu güzellikler için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dün olduğu gibi, bundan sonra da Bahçelievler Belediyesi’ni kazanmak için, 7/24 çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Ali Özkan, yakın zamanda gerçekleşen kongre ve kurultayla göreve gelen ilçe başkanı Danış Akpolat’ı, İl Başkanı seçilen eski ilçe başkanları Özgür Çelik’i ve Genel Başkanları Özgür Özel’i gönülden kutlayarak başarı dileklerini sundu.

CHP’nin yenilenen ekibinin başarılı olması için de elinden gelen her katkıyı vereceklerini söyleyen Mehmet Ali Özkan, “Yolumuz uzun” diyerek, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde, hem Bahçelievler’i hem de İstanbul’u alacaklarına gönülden inandığının altını çizdi.

23jh23hj23hj32hj.webp

Bahçelievler Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Ali Özkan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu döneminde yapılan bazı çalışmaları sıraladı.

  • * Dünyada aynı anda en çok metro yapımı, Türkiye’nin en büyük Halk Ekmek Fabrikası, Kent Lokantaları, İBB öğrenci yurtları, kreşleri, ve kütüphaneleri yeni dönemde açıldı.
  • * İsmek’in yenilenen vizyonu ile çalışma programı yenilendi.
  • * Yüz binlerce ücretsiz halk süt ihtiyacı olan çocuklarımıza dağıtılıyor.
  • * Yerebatan Sarnıcı başta olmak üzere tarihi alanlarımız restore ediliyor.
  • * İBB askıda fatura ile yüzbinlerce fatura ödendi.
  • * 38 milyar 500 milyonu aşkın yatırımla sel baskınlarına son verildi.
  • * İstihdam ofisi, mahalle evi, kreş ve sağlık merkezlerini tek adrese toplayıp Yaşam Merkezleri projesi hayata geçirildi.
  • * Kent Ormanlarını ve Yaşam Vadilerini hizmete açtı.
  • * Anne Kart ile 0-4 yaş arası annelere ücretsiz toplu ulaşım araçlarından ücretsiz ulaşım sağladı.
  • * Öğrencilere eğitim desteği veriliyor.
  • * Büyük İstanbul Otogarı hizmete açıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde, “Bahçelievler’de yarım kalan bir hayalimiz var” diyen Mehmet Ali Özkan, ‘Bahçelievler’i makamdan değil, sokaktan yöneteceğiz’ sloganıyla yola çıktığı ilk günden beri sözünün arkasında olduğunu belirterek, “Hedefimiz hep birlikte yönetmek” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.