Mehmet Mert, Beylikdüzü’nde Çalık’ın alacağı oy oranını açıkladı!

Mehmet Mert, Beylikdüzü’nde Çalık’ın alacağı oy oranını açıkladı!
Damga Gazetesi’ndeki köşesinde 31 Mart yerel seçimlerine dair tahminlerine yer veren gazeteci Mehmet Mert, Beylikdüzü ilçesi için de yorumda bulundu.

Beylikdüzü’nde 31 Mart 2024 mahalli idari seçimlerinde mevcut başkan Mehmet Murat Çalık, CHP’den yeniden aday olmuştu. Dün Damga Gazetesi’nde “Kimler kazanacak, kimler kaybedecek?” başlıklı bir yazı kaleme alan Mehmet Mert, Beylikdüzü ilçesinde seçimlere saatler kala yaşanan son gelişmeleri de değerlendirdi. Çalık’ın alacağı oy oranını açıklayan Mert; AK Parti adayı Mustafa Günaydın, YRP’den aday olan kurucu başkan Vehbi Orakçı ve İYİ Parti adayı Erol Karapınar’a dair yorumlarını da sıraladı.

Mehmet Mert, Beylikdüzü’nde Mehmet Murat Çalık’ın yüzde 50 oy alacağını söyleyerek, “Çalık, geleceğin Hasan Akgün’ü” benzetmesi yaptı.

İşte o yazının ilgili bölümü:

Beylikdüzü’nde Çalık yüzde 50 oy alır!

Mehmet Murat Çalık için de geleceğin Hasan Akgün’ü diyebiliriz. 2024 Çalık’ın ikinci seçimi olacak ama genç yaşında iki dönemi bitirip çoktan, üçüncü dördüncü döneme doğru ilerleyebilir.

Zira artık siyasi partiler değil kişiler yerelde seçim alıyor.

Mehmet Murat Çalık da Ekrem İmamoğlu gibi önemli bir siyasi aktörün ardından Beylikdüzü’nde ciddi anlamda bir başarı grafiği yakaladı.

Ak Parti Adayı Mustafa Günaydın partisinin aday adayı olan Vehbi Orakçı’nın YRP adayı olmasıyla ciddi bir güç kaybetti.

İyi Parti Adayı Erol Karapınar iki arada bir derede kalmış durumda.

Beş yıl önce omuz omuza seçim kazandığı ekibe karşı yarışmak kolay değil.

Sonuç olarak CHP adayı Mehmet Murat Çalık yüzde 50’ye yakın oy alarak seçimin kazananı olur, Vehbi Orakçı bir meclis üyesi çıkarmayı başarırsa ciddi sükse yapmış olur.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.