Mehmet Murat Çalık: 1 kuruşu dahi  heba etmeyiz

Mehmet Murat Çalık: 1 kuruşu dahi  heba etmeyiz
Beylikdüzü Belediyesi’nin 537 milyon 081 bin TL olan 2021 yılı mali bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Biz, bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte bu devletin bir kuruşunu heba etmeden hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Ayrıca bu halkın parasını kullandığımızın da farkındayız. Halkın 1 kuruşunu dahi heba etmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında düzenlenen toplantıda, 05.10.2020 tarihinde düzenlenen birinci oturumdaki komisyonlara havale edilen konular görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konuların ağırlıklı olarak görüşüldüğü toplantıda, 488 milyon 300 bin TL olan 2020 yılı belediye bütçesi, 2021 yılı için 537 milyon 081 bin TL olarak belirlendi. Oy çokluğuyla kabul edilen Beylikdüzü Belediyesi 2021 yılı mali bütçesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Mehmet Murat Çalık, “Biz, bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte bu devletin bir kuruşunu heba etmeden hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Maaşlar, özlük hakları gecikmeden alın teri döken arkadaşlara emeklerinin karşılığı olarak teslim ediliyor. Ayrıca bu halkın parasını kullandığımızın da farkındayız. Halkın 1 kuruşunu dahi heba etmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.  

Denge gözetildi

2021 yılı mali bütçesi ve performansı ile ilgili ayrıntılı raporu meclise sunan Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Nuri Aslan, “Geçmiş yıllara baktığımızda da görüyoruz ki bütçemiz ve performansımız Beylikdüzü halkının yararına çok faydalı işler yapmış ve ilçemizin gelişimine önemli katkılar sunmuştur. Diğer belediyelerle karşılaştırdığımızda belediyemiz, hizmet kalitesi ve yapılan yatırımlar bakımından çok büyük bir başarıya ulaşmış ve bunu da Beylikdüzü halkının yararına kullanmış bir belediye sıfatını kazanmıştır. Bu başarının oluşmasında emeği geçen tüm bileşenlere teşekkür ederiz" dedi. Müdürlük bütçelerini de ayrıntılı şekilde meclisle paylaşan Aslan, "2021 yılı bütçesi hizmet üreten bir belediyecilik anlayışıyla gelir gider dengesi gözetilerek hazırlandı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.