Mehmet Murat Çalık: Muhtarlar demokrasinin temel taşları

Mehmet Murat Çalık: Muhtarlar demokrasinin temel taşları
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla düzenlenen yemekte ilçede hizmet veren muhtarlar ile bir araya geldi. Çalık, “Demokrasinin temel taşlarını oluşturan muhtarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla ilçede hizmet veren muhtarlarla bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi Marmara Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar ve belediye meclis üyeleri katıldı. İhtiyaç duydukları her noktada Beylikdüzü Belediyesi’nden tam hizmet aldıklarını belirten muhtarlar Başkan Çalık’a teşekkür etti. Program sonunda Başkan Çalık muhtarlara, günün anlam ve önemine ilişkin çiçek ve hediyeler takdim etti.

Uyum içinde çalışıyoruz

Mahalle muhtarlarının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduklarının altını çizen Başkan Çalık,“Beylikdüzü Belediyesi olarak demokrasinin temel taşlarını oluşturan ve kent yönetiminin önemli paydaşlarından olan muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Muhtarlarımıza, yaptığımız çalışmalarda bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.