Mehmet Muş: Partiye küsme adamlara küs!

Mehmet Muş: Partiye küsme adamlara küs!
AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hiç kimsenin partiye sırt çevirmemesi gerektiğini söyledi. Muş, “Bazıları var partiye küsüyor. Partiye niye küsüyorsun? Küseceksen, adama küs. Davaya küslük olmaz. Kararlı bir şekilde yola devam etmeli, birlik olmayı sürdürmeliyiz” dedi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, partililere seslendi. Türkiye'nin koronavirüs sonrası dünyadaki birçok ülke gibi zor günlerden geçtiğini anlatan Muş, “Bu süreçte yaşanan sıkıntılar yok mu? Var. Ama bunlar aşılamayacak, daimi olan sıkıntılar değil. Zamanla hepsini yoluna koyacağız. Biz bu süreçte önümüzdeki seçimlere birlik, beraberlik içinde kararlılıkla hazırlanmalıyız” dedi.


Davaya sırt çevrilmez

AK Parti içinde küslük yaşayanlara da seslenen Muş, “Biraz zamana ihtiyacımız var. Doğru yolda gidiyoruz ve burada bu iradenin 2023 sonrasında da devam etmesi için çalışmamız lazım. Bizim bundan sonra geriye düşmek gibi bir niyetimiz yok. Daha da ileriye gitmemiz gerekiyor. Bazı problemler olduğu aşikar ama bunlar rayına girecek, çözülecek problemlerdir. Bunlar daimi kalıcı meseleler değildir. Bugün ülkeyi yönetme kabiliyetine AK Parti sahiptir. Bugün her birimizin birbirine eskisinden daha fazla ihtiyacı var. Partiye küslük olmaz, parti içinde ayrı gayrı olmaz. Adama küsebilirsiniz, partiye niye küsüyorsunuz? Parti küsülmeyi hak edecek bir durumda değil. Neymiş o var ben gelmiyorum diyenler var. Böyle bir şey yok. Herkes gelecek, herkes elini taşının altına koyacak. Bugüne gelene değin hepimizin katkısı var. Davaya küsülmez, sırt çevrilmez. Herkesin sorumlulukları farklı ama yaptığımız şey davaya hizmettir. Bunun farkındalığı içinde çalışmamız lazım. Ben on şey taşıyorum bazısı 1 şey taşıyor. Herkesin sorumluluk alanına göre. Ama biz elimizden geleni yapıyoruz. 2023'te seçimi alırız, ondan sonra kim ne hesabı varsa parti içinde görürüz” diye konuştu.


Herkes gelip çalışacak

Seçim sürecinde herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayan Muş, “Çalışmalara katılmak gerekiyor, bu bir sorumluluk. Gelir çalışır işini halleder, seçimi kazandık ben gidiyorum der eyvallah. Ama seçimi kazanacaksınız. Kimse ben gelmiyorum çalışmaya diyemez. Herkes çalışıp, sorumluluk alacak. Geçmişte görev yapan arkadaşlar içinde aynısı geçerli. Eğer böyle olursa güçleniriz, ideallerimize ulaşırız. Bugün dünya sancılı süreçlerden geçiyor. Ortadoğu karışık, Balkanlar karışık. Tüm bu hengamede en güvenli bölge Türkiye. Bazı yabancılar bizi anlamadıklarını belirtiyor. Bize her gün göçmen geliyor, sınırlarımızda patlamalar oluyor, yarını bile öngöremiyoruz. Bu şartlarda mücadele edip ülkemizi ileri taşımaya çalışıyoruz. Yabancılar buna hayranlık duyuyor. Burayı istikrarsızlık kaldırmaz. Onun için her tarafta çalışacağız, istikrarın sürmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi.

mehmet muş


Beylikdüzü'nü onurlandırdı
 

Ticaret Bakanı Muş'u ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını anlatan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın ise “Sayın Bakanımız bizi onurlandırdı. O teşkilatın içinden birisi. O'nun döneminde gördüğünüz gibi geçen hafta 1 günde 1 milyar liralık ticaret hacmi sağlandı. Ciddi emekleri var. Bizi de kırmayıp geldi, teşekkür ediyoruz. AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı olarak bu ülkeye hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.