Memleket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Doğanay Köse: Çoban ateşini yaktık!

Memleket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Doğanay Köse: Çoban ateşini yaktık!
Memleket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Kurucu İlçe Başkanı Doğanay Köse kongrede “Çoban ateşini yakmış bulunuyoruz” diyerek Beylikdüzü'nde hedeflerinin yüzde 15 oy almak olduğunu söyledi

İstanbul'da peş peşe ilçe kongrelerini yapan Memleket Partisi hafta sonu Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi'ni yaptı. Kongreye Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever ve Memleket Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Meclis Üyesi Şeref Albeniz de katıldı. Kubist AVM'deki parti binasında yapılan kongerede tek aday Doğanay Köse Memleket Partisi Beylikdüzü Kurucu İlçe Başkanı seçildi.


Dört elle sarıldık

Kongrede konuşan Memleket Partisi Beylikdüzü Kurucu İlçe Başkanı Doğanay Köse hedeflerininin Beylikdüzü'nde yüzde 15 oy almak olduğunu ve bunun da ilçe için küçük bir hedef olmadığını aktardı. Hızlıca örgütleneceklerinin de altını çizen Köse, kongrede Damga'ya özel yaptığı açıklamada, “Bugün itibariyle çoban ateşini  yakmış bulunuyoruz. Partimize gönül vermiş herkesi  parti binamıza bekliyoruz. Biz dört elle bu partiye sarıldık. Herkese kucak açtık. Çok çalışan, güvenilir arkadaşlarımız var. Belli ilkelerimiz var. Atatürk'ü karşısına almayan, terörü lanetlemeyi bilmeyen, kadına şiddeti lanetlemeyi bilmeyenlerle parti olarak birlikte değiliz. Ama birçok konuda birçok insanla ortak noktamız var. Herkesi bekliyoruz. İlk hedefimiz sandığa sahip çıkmak. Beylikdüzü'nde 780 tane sandığımız var. Hepsine bir görevli vermek.  Hedefimiz yüzde 15. Bu Beylikdüzü için küçük bir hedef değil. Delegelerimizi de artırmak istiyoruz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın içinde sınıf öğretmeni, pskiloji okuyan öğrenci arkadaşımız, CHP'den gelen küskünler, hiç siyasete bnulaşmamış insanlar var” dedi.

memleket partisi doğanay köse
 


CHP muhalefeti beceremiyor

Köse, CHP'yi 'her şey oylamayla değil atamayla oluyor' sözleriyle eleştirdi ve bu yüzden ülkede muhalefet açığı olduğunu ifade etti. Köse, “Bugüne kadar hiçbir partiye üye olmadım. Genel olarak CHP'yi desteklemiştim ama CHP muhalefet yapmayı bile beceremiyor. CHP içinde oylamalar değil atamalar olduğu sürece yeni bir partiye ihtiyaç duyuluyor. Bu anlamda genel başkanımız Sayın Muharrem İnce önümüzü açtı. Bizde arkasında koşmaya başladık. Bu partide atama yok. Koltuk sevdası yok.  Önümüzdeki süreçte de benden daha başarılı bir arkadaş gelirse seve seve görevi teslim ederim” diye konuştu. Köse, son olarak tüm Beylikdüzü halkını düşüncelerini, politikalarını dinlemeleri için parti binasına davet etti. Erken seçime de hazır olduklarını ifade etti.


ertuğrul gülsever

ATATÜRK DÜŞMANLARINI PARTİYE TOPLADILAR!

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever ise partilerinin 45 günde 19 ilçede örgütlendiğini ve tüm ilçe kongrelerinin tamamlandığını öyledi. Gülsever, konuşmasında CHP'yi eleştirdi ve Türkiye'nin hala yüzde 25'inin CHP'ye oy vermesinin sebebini anlattı. Geçtiğimiz genel seçimlerde Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri için var  gücüyle çalıştığını ve hakkının yendiğini hatırlatan Gülsever, “Genel başkanımızı tehtit olarak gördüler” dedi. “Bu parti (CHP)  geriye dönük 'acaba bu oyları neden aldım' diye hiç irdelemiş mi? Neden iktidar olamıyorum, devletin kapısının önünden geçirmiyorlar diye düşünmüş mü?” diye soran Gülsever, “Bu parti Atatürk'ün partisidir. Bu parti Cumhuriyetin partisidir. Bu halk bu yüzden oy vermekten vazgeçmemiş. Ulaştığımız noktada bunları söylememize rağmen kimse bizim sesimize kulak vermedi. Bizi dinlemedi. 'Atatürk'ün partisiyiz' diye övündükleri partiye ne kadar Atatürk düşmanı varsa hepsini toplayıp getirdiler. O sebeple burdayız. Bu sebeple Memleket Partisi'ni kurduk. Bize haksızlık ettiler. Ezdiler. Hiçbir yere aday olmadık ve talebimiz olmadı. Genel başkanımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elliye yakın yerde yüze yakın miting yaptı. Öyle sıradan mitingler de değil. Ama kendisini  potansiyel tehlike gören unusrlar O'nu itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Biz ona inandık. Biz geçmişten bu yana hep mağdurun yanındaydık şimdide de genel başaknımızın yanındayız” açıklamasını yaptı. Memleket Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Meclis Üyesi Şeref Albeniz de tüm partililere 'kucaklaşacağız' mesajı vererek genel Başkan Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanı yapacaklarını, emin adımlarla iktidara yürüdüklerini söyledi. Konuşmaların ardından ilçe kongresi tek adayla yapıldı.

şeref albeniz


YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Memleket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesinde Doğanay Köse başkanlığında şu isimler yer aldı:

Tuna Açıkgöz, Mehmet Bakşi, Sevm Baş, Tülay Bayraktar, Mehmet Beker, Nesrin Bingör, Gökhan Bostancı, Nalan Buyruk, Merve Çaçan, Çoşkun Çevik, Cengiz Demirezen, Teslim Erkuş, Emine Karaduman, Hamdi Öyke, Celal Savaş ve Volkan Tezer  yer aldı.

İl delegeleri listesindeki isimler ise şöyle sıralandı: Tuna Açıkgöz, Nuray Köse, Mehmet Beker, Cengiz Demirezen, Teslim Erkuş, Müjgan Kandemir, Emine Karaduman, Doğanay Köse, Hamdi Öyke, Celal Savaş, Hakkı Sevim, Mesut Tatlı, Volkan Tezer, Fazilet Yılmaz.


memleket partisi beylikdüzü

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.