Memur zihniyeti ile hizmet etmeye geliyoruz

Memur zihniyeti ile hizmet etmeye geliyoruz
Bağımsız Türkiye Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyeleri aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Bağımsız Türkiye Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyeleri aday tanıtım toplantısı gerçekleşti. Programa katılan İstanbul Büyükşehir Adayı Cihan Erdoğanyılmaz’da, hem iktidarı hem de muhalefeti hedef alarak, kadın ve genç adaya en çok yer veren parti olarak BTP’nin farkını gösterdiğini ifade ederek, “Geçmişimizi yok ettiğimiz gelecek artık bizim” dedi.


BTP İlçe Başkanlığı düzenlediği organizasyonda Belediye Başkan Adaylarını ve meclis üyelerini tanıttı. İstanbul Büyükşehir Adayları Cihan Erdoğanyılmaz’ın da katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Semih Özdemir, tüm aday ve meclis üyelerinin, noter huzurunda mal varlıklarını açıklayacaklarını görev süresi sonunda da mal varlıklarının yeniden kontrol edileceğini, olası bir artış tespitinde ise genel merkezin gereğini yapacağını söyledi.


Memur zihniyeti ile hizmet etmeye geldiklerini söyleyen Semih Özdemir, her fırsatta bütçe sıkıntısından bahseden yöneticilerin aksine, tüketen değil üreten belediye olarak çalışacaklarını, gençlik yaşam spor merkezleri kuracaklarını, amatör spor kulüplerini destekleyeceklerini, görevini layıkıyla yapan STK’ların da barınma sorununu çözeceklerini belirtti.


Programa katılan BTP Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı’da, 85 milyonu kucaklamak ve aile yapmak için yola çıktıklarını belirterek, “Birileri etnik köken üzerinden fitne çıkarıyorsa onlar ya satılmışlardır, ya hainlerdir ya da birilerinin uşaklığını yapıyorlardır” dedi. Birilerinin bu toprakları vatan yapan M. Kemal Atatürk’ün soyu üzerinden karalama yaptığını ifade eden Kayacı, “Atatürk’ün soyu peygamber soyudur. Asıl karalama yapanlara soruyorum, sen hangi soyun çocuğusun. Kemal Atatürk’le problemi olanın bu milletin dini ile, örfü ile, ahlak ile, yani Türklükle problemi var” diyerek devam etti.
Bu gün Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden partinin, Atatürk’ü karalarlarken seyirci kaldığının altını çizen Harun Kayacı, sıfır iktidar olabilmek için Atatürk’ü kabul etmeyen partilerle aynı masayı paylaştıklarını belirterek, CHP’nin kurduğu 6’lı masaya atıfta bulundu. Hem iktidarın, hem de muhalefetin Cumhuriyetin ilkeleriyle de problemi olduğunu belirten Kayacı, bu güne kadar Atatürk’ün ilke ve inkılaplarında taviz vermediklerini ve vermeyeceklerini söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Programda konuşan Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yanık, Türkiye’nin medar-ı iftiharı bir ilçede yaşadıklarını ve ilçelerinin yönetilemediğini söyledi. Eyüpsultan’a bu güne kadar tek bir çivi dahi çakılmadığını iddia eden Yanık, 22 yıl Ak Parti’nin her kademesinde hizmet eden biri olarak yapılması gerekenleri ilgililerine ve yetkililerine tek tek anlattığını belirtti.

Eyüpsultan’da Vakıflara ait çok güzel yerlerin olduğunu ancak tamamının birilerine ama peşkeş çekildiğini de ifade eden Yanık, seçildikleri taktirde, vakıflara ait alanları dernekler gibi kamu hizmeti veren alanlar haline getireceğini söyledi.
Eyüpsultan’ın maneviyatı yüksek ancak, otoritesiz yöneticiler yüzünden her geçen gün değer kaybeden bir ilçe olduğunu vurgulayan BTP’li Başkan Adayı Mustafa Yanık, “Çalışmayı şiar edinmemiş, oturdukları yerden dışarıya çıkmamış, garip gurebayı görmemiş, anlamamış insanlar belediye başkanlığı yapamaz.” diyerek mevcut başkan Deniz Köken’in başkanlık vasıfını taşımadığını ifade etti.

Çok da öyle destan okumaya gerek olmadığını, yaratılanı yaradandan ötürü sevdiklerini söyleyen Mustafa Yanık, Eyüpsultan’da sultanlara layık bir yönetim sergileyeceklerinin sözünü vererek konuşmasını tamamladı.
Asrın felaketi üzerimize kabus gibi çöken iktidarın zihniyetidir
En genç başkan adayı olarak fark yaratan 25 yaşındaki İBB Adayı Cihan Erdoğanyılmaz’da Bağımsız Türkiye Partisi olarak tüm projelerini insanların mal ve can güvenliğine yönelik bilimsel ve teknolojik olarak işin uzmanlarıyla birlikte yaptıklarını ifade etti.

BTP’nin siyasi polemiklerle değil, bilimsel ve teknolojik yaklaşımla ilerlediğini, ülke genelinde de en çok genç ve kadın adaya yer veren parti olarak farkındalık gösterdiğini belirten Cihan Erdoğanyılmaz, “İmamoğlu gibi kafkas oyunu oynamıyorum. Kurum gibi türkü söylemeye de çalışmıyorum. 12 yıldır bilgisayar programları yazıyor, yapay zeka ile uğraşıyorum” dedi.

Hiç bir çıkar gözetmeksizin adanmışlıkla çalıştıklarının altını çizen Erdoğanyılmaz, mevcutta halkı düşünmeyen bir siyaset denklemi içinde olduğumuzu belirterek, 16 milyon için çalıştığını söyleyen İBB ile birlikte, 5 partiye yapılan seçim yardımı ile beklenen büyük Marmara depreminden 30 bin insanı koruyacak çalışma yapılabileceğini söyledi.

2021’de çıkan kensel dönüşüm kanunundan beri dönüşen bina sayısının 84 bin binadan ibaret olduğunu vurgulayan İBB Başkan Adayı Cihan Erdoğanyılmaz, “Hükümetin bu hızla İstanbulu depreme hazırlanması 100 yıl sürüyor. İBB’de hızlı tarama testi ile bu güne kadar 35 bin binayı analiz etti. Yani istatistiklere göre İstanbul’da sadece risk analizi 68 senede tamamlıyor. Hani 11 ilimizi ekileyen Maraş merkezli depremlere iktidar ‘Asrın felaketi’ diyor ya, asıl asrın felaketi üzerimize kabus gibi çöken iktidarın zihniyetidir” diyerek konuşmasını tamamladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.