Merdiveni çaldı kayıplara karıştı

Merdiveni çaldı kayıplara karıştı
Sultangazi'de park halinde bulunan minibüsün üzerindeki merdiveni gözüne kestiren şüpheli, güvenlik kamerasına rağmen merdiveni çaldı. O anlar güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı

Olay, geçen Cuma günü saat 03.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde meydana geldi. Organizasyon işiyle uğraşan Emine Acar, üzerinde merdiven bulunan minibüsünü, güvenlik kameralarının bulunduğu Akşemsettin Camii önüne park etti. Gece saatlerinde aracın bulunduğu yere gelen kimliği belirsiz kişi, bir süre çevreyi gözetleyerek bekledi. Daha sonra minibüsün üzerindeki zincirle kilitlenen, yaklaşık 7 bin TL değerindeki merdiveni alarak kayıplara karıştı. Sabah işe gitmek için aracın yanına gelen Emine Acar, merdivenin yerinde olmadığını görünce, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Acar, kamera görüntülerinden aracının üzerindeki merdivenin çalındığını gördü. Acar, polis merkezine giderek, merdiveni çalan kişiden şikayetçi oldu.

Kameradan bile korkmuyorlar
Yaşananları anlatan Emine Acar, "Geçtiğimiz günlerde aracımızı caminin önüne park ettik. Sabah geldiğimizde merdivenin yerinde olmadığını gördük. Kamera görüntülerini izlediğimizde merdivenin bir kişi tarafından çalındığını anladık. Merdiveni zincirle kilitlemiştik. Kilidi de götürmüş. Çalınmasın diye özellikle kilitledik. Ayrıca hırsızlığa karşı güvenlik kamerasının olduğu yere aracımızı park ettik. Buna rağmen çok cesurlar. Güvenlik kamerasının olması bile onlar için bir anlam teşkil etmiyor. Daha önce de başımıza hırsızlık olayı geldi. İki defa aracımdan çantam çalındı. Hırsızlarla başımız dertte" dedi. Öte yandan hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın yanında bulunan şüphelinin bir süre oyalandıktan sonra, park halindeki aracın üzerindeki merdiveni çalarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.
 

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.