Demokrasi İttifakı için toplandılar

Demokrasi İttifakı için toplandılar
Merkez Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde kahvaltılı toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, kendilerinin kurmuş olduğu Demokrasi İttifakı'na dikkat çekerek, “Bugün Türkiye'de siyaset öldü. Artık çözüm üretilmiyor. Biz bunu değiştireceğiz. Demokrasi için varız, milletimiz için varız. Çözüm üreten bir siyasi anlayışla, demokratik mücadele için varız” dedi

Merkez Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği toplantı ile partilileri bir araya getirdi. İstanbul İl Başkanı Murat Kış'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katılan Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı önemli mesajlar verdi. Karslı, “Türkiye'de siyaset öldü. Siyasetin ruhuna fatihe diyelim. Çünkü siyaset artık çözüm üretmiyor. Kaç günden beri siyaseti görüyorsunuz. Muhalefet konuşmuyor, suç örgütü lideri konuşuyor. Herkes de onu dinliyor. Böyle bir hale geldik. Türkiye neyi konuşuyor? Bir suç örgütü liderinin söylediklerini konuşuyor. Esrar, uyuşturucu kaçakçılığı, silah kaçakçılığı böyle şeyleri konuşuyor. Bir mala nasıl çökülür bunları konuşuyor. Bir iktidar partisi var. “Ben siyasal İslamcımyım” diyor. Siyasal İslam, İslam'ı o kadar kullandı ki. Artık insanlara selamün aleyküm derken korkar hale geldik. Siyasal İslam, İslam'ı bu hale getirdi. İnsanlara “Allah ne muradın varsa” demekten utanır olduk. Niye? Çünkü İslam'ı yok ettiler. Siyasete alet ettiler. Büyük Ortadoğu Projesi'nin hedefi bu. İnsanları İslam'dan uzaklaştırmak. Bunu da başardılar. Çocuklar deist olmaya başladı. Dolayısıyla AK Parti'nin bizi getirdiği nokta belli. Bir de radikal sağ partimiz var İYİ Parti onlar da ayrı bir alem. Suç örgütü liderinin sözleriyle ilgili o partinin başındaki hanımefendi 'Biz bir aileyiz ben karışmam' diyor. Yani aileden olduğunu kabul ediyor. Düşünün bu haldeler. Siyaset baştan bitmiş durumda. Herkes mafya liderinin peşinden gidiyor” dedi.


29 ilçede görev tamam

Merkez Partisi İstanbul İl Başkanı Murat Kış ise toplantı nedeniyle mutlu olduğunu söyledi. Kış, “Partimiz kurulduğu günden beri iyi yönde bir ivme yakaladı. Biz de çalışmalarımıza ilkelerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Partimiz İstanbul'un 39 ilçesinin 29'unda teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı, ilçe kongrelerini yaptı. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta genel başkanımız olmak üzere herkese özellikle de İstanbul teşkilatımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.