Mert Karaca: Gençleri partimize davet ediyorum

Mert Karaca: Gençleri partimize davet ediyorum
DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Karaca, Damga'ya konuştu. “Gençleri partimize davet ediyorum” diyen Karaca, “DEVA Partisi mevcut politikaları ve varlığıyla gençlere yeni bir Türkiye ve umutlu yarınlar vaat ediyor” dedi.

ÖZEL HABER: BARIŞ KIŞ

DEVA Partisi'nin 21 yaşındaki İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Karaca, Damga'ya özel açıklamalar yaptı. Siyasete nasıl girmeye karar verdiğini açıklayan Karaca, “21 yaşındayım, Elazığlıyım. Lise mezunuyum. Lise sonrası üniversiteye gittim fakat iş hayatı ve öğrenim hayatı beraber gidemeyince üniversiteden ayrıldım ve siyasete atıldım. İlçe Başkanımız Mustafa Yayla ile tanıştığımda o da siyasete yeni başlamıştı. O süreçte bana partimizin ideallerinden bahsetti. Onunla yaptığım sohbet sonrası partimizin gençlere verdiği önem beni cezbetti. Ben de partimizde yer almak istedim. Öncelikle İlçe Başkanımız uygun gördü ve Gençlik Çalışmaları Grubu'na alındım. Kadın Çalışmaları Grubumuz ve gençlik ekibimiz hem sahada hem de içeride dikkate alınyordu. Bu da çok değerli ve kıymetli bir şeydi” dedi.

Siyaset hep hayalimdi

Siyasete girmeyi hep hayal ettiğini vurgulayan Mert Karaca, “Siyaset benim her zaman hayalimdi. Uzun bir süre bu hayali gerçekleştirmeye yönelik bir adım atmadım ama DEVA Partisi ile tanışmam da İlçe Başkanımız Mustafa Yayla etkili oldu. Partimizi bana anlattı. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın amaç ve gayretlerinden söz etti. Ben de partimiz için sorumluluk alıp, siyasete girmeye karar verdim. Hem gençliğe katkı vermek hem de ülkemize katkı vermek için siyasete atıldım” diye konuştu.

Gençlik burada olmalı

Gençlerin hepsini partisine davet eden Karaca, “Bütün gençlerimizi partimize bekliyoruz. Çünkü burada her gencimiz bir birey olarak görülür ve fikirleri önemsenip değer görür. DEVA Partisi gençlerin fikirlerine önem veren bir parti. Ben her genç arkadaşımızın burada yer almasını isterim” şeklinde konuştu.

Elimizden geleni yaparız

Yerel seçimler hakkında da konuşan Karaca, “Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçimde aday çıkaracak mıyız, çıkarmayacak mıyız bunun kararını genel merkezimiz verecek. Adaylarımız çıkarsa ve partimiz seçime girerse tabii ki elimziden geleni yapacağız” dedi.

Ekonomik gidişat kaygı verici

Türkiye'nin ana probleminin ekonomik gidişat olduğunun altını da çizen Mert Karaca şöyle konuştu; “Şu an ülkemizin gündemi ekonomi. Herkes gibi gençlerde ekonomiden şikayetçi. Gençlerimiz bir kafeye gidip oturamıyor, okul masraflarını karşılamak için çalışırken dahi geçinmekte zorlanıyor. Birçok zorluk söz konusu. Kendi çalıştığım sektörden örnek vereyim. Ben oto alım satımı yapıyorum ve şu an çok sayıda esnaf arkadaşımız batmak üzere. Krediler yok, araç fiyatları da oldukça yükseldi. Ülkemizde alım gücü bitmiş durumda. Çoğu esnaf arkadaşımız ay sonunu getiremiyor. Herkes borçlanıyor. Mevcut ekonomik politikalarla bir yere varamayacağımızı düşünemiyorum. Bugün bir 100 bin lira kredi çekseniz, 300 bin lira geri ödemeye mahkum ediliyorsunuz bunu kimsenin ödeyecek gücü yok. Emeklilere 5 bin lira ikramiye verecekler mesela o parayla hiçbir emeklinin geçinemeyeceği de mutlu olmayacağı da çok açık. Biz DEVA Partisi olarak ekonomik ortamı toplamaya, düzeltmeye hazırız.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.