Mesut Üner: Öğrenmenin yaşı yoktur

Mesut Üner: Öğrenmenin yaşı yoktur
Giyim kursu öğrencilerinin yıl sonu sergisinde konuşan Başkan Mesut Üner, öğrenmenin yaşı olmadığını belirterek eğitimde kendilerine sınır tanımayan kursiyerleri tebrik etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Halk Eğitimi Merkezi tarafından Muratbey Mahallesi’nde açılan giyim kursu öğrencilerinin yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı ile birlikte gerçekleşen açılış töreninden sonra gezilen sergide yer alan çalışmalar büyük beğeni aldı.


Ellerinize sağlık

Kurs bitirme sertifikalarını alan kursiyerlere ve usta eğitmenlerine teşekkür eden Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada, “Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Muratbey Mahallesi'nde açılan kurslara devam eden kursiyerlerimiz, birbirinden güzel eserleri bizlerle buluşturdu. Giyim üzerine el emeği göz nuru dökerek yaptıkları çalışmaların her biri birbirinden güzel olmuş, tüm kursiyerlerimizin emeklerine sağlık. Bu sergiyi gezerken bir kez daha gurur duydum. İmkan verildiği zaman birçok yetenek ortaya çıkıyor. Usta eğitmenlerimizin bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında katkısı çok büyük, onlara gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi öğrenmenin yaşı yoktur. Kurslara giderek eğitimde kendilerine sınır tanımayan değerli kursiyerlerimize de hem öğrenme istekleri, hem de öğrenirken üreterek en başta aile ekonomilerine destek oldukları için tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.


YA ÖĞRENEN YA ÖĞRETEN OL!

Çatalca Müftülüğümüz tarafından yürütülen proje kapsamında; Çanakça Mahallesi Yetişkin Kadın Kursu’nda eğitimlerini tamamlayan öğrencilere Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte belgelerini veren Belediye Başkanı Mesut Üner, “'Ya öğrenen, ya öğreten ya da öğrenenleri destekleyenlerden olabilmek' Hadis-i Şerifimiz eğitim almanın önemini ne güzel anlatıyor. Bizlerde ilçemizde eğitimi destekleyecek her türlü çalışmayı yapıyoruz. Tüm kurumlarımızla işbirliği, birlik, beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Amacımız Çatalca halkımıza imkan sunmak, onların öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak. İşlerinden güçlerinden zaman ayırıp kurslara katılan tüm kadınlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” sözleriyle kursiyerleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.