Metro'da amca ile gencin yer verme tartışması ekonomik boyuta taşındı!

Metro'da amca ile gencin yer verme tartışması ekonomik boyuta taşındı!
İstanbul'da toplu taşıma araçlarının günün her saatinde dolu olması kimi zaman tartışmaları da beraberinde getirebiliyor.

Megakentte sabah ve akşam saatleri işe ve okula giden vatandaşlar daha hızlı ve kolay ulaşım nedeniyle metroyu tercih ediyor. Öyle ki toplu taşıma araçlarının sürekli kalabalık olması vatandaşların oturacak yer bulamamasına neden oluyor.

İstanbul'daki bir metro hattında akşam saatleri genç ile yaşlı amca yer verme tartışması yaşadı. Okuldan dönen öğrenciden yer isteyen yaşlı amcaya "Neden bu kadar yoğun saatte metroya biniyorsun? diyen öğrenci aldığı cevabın karşısında sessiz kaldı.


"Emekliyim ama geçinemiyorum, çalışmak zorundayım"

Ülkemizde her geçen gün artan fahiş fiyatlar ile birlikte maaşların erimesi, vatandaşları zora sokarken metroda da yer verme tartışması ekonomik meselelerin açılmasına neden oldu. Okula giden öğrencinin yaşlı adama söylediği sözün ardından cevap veren yaşlı amca "Emekliyim ama maaşım yetmediği için çalışmak zorundayım" dedi. O sözlerin üzerine birden patlayan adam "Keyfimden gezmiyorum" diyerek gence söylenmeye devam etti.

Hadi bakalım benim maaşımla geçinebilecek misin?

Öğrenci ve yaşlı adamın yer verme tartışması bir anda Türkiye'nin ekonomik boyutlarını gözler önüne sererken genç ise söyledikleri karşısında tartışmayı uzatmamak için müzik dinleyip susmayı tercih etti. Yaşlı amca öğrenciye konuşmaya devam ederken "Hadi bakalım benim maaşımla geçinebilecek misin?" diyerek ateş püskürmeye devam ettiği görüldü. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına an bean yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.