Mezar taşına sarılıyorum!

Mezar taşına sarılıyorum!
Gazeteci Bülent Çavuş’un Gazi Mahallesi’nde maganda kurşunuyla vurulduktan sonra felç kalan oğlu, 2 yıl süren tedavinin ardından 2017’de yaşamını yitirdi. Çavuş, Babalar Günü nedeniyle videolu mesaj yayınladı. Mesajında, “Her ne sebeple olursa olsun lütfen silahı elinize almayın sıkmayın. Ben evladını maganda kurşunuyla kaybetmiş bir babayım” didyen Çavuş, “Beş yıldır babalar gününde evladıma değil mezar taşına sarılıyorum. Lütfen babaları evlatlarından ayırmayın. Bireysel silahlanmaya hayır. Benim için Bab

Gazeteci Bülent Çavuş’un Gazi Mahallesi’nde maganda kurşunuyla vurulduktan sonra felç kalan oğlu, 2 yıl süren tedavinin ardından 2017’de yaşamını yitirdi. Çavuş, Babalar Günü nedeniyle videolu mesaj yayınladı. Mesajında, “Her ne sebeple olursa olsun lütfen silahı elinize almayın sıkmayın. Ben evladını maganda kurşunuyla kaybetmiş bir babayım” didyen Çavuş, “Beş yıldır babalar gününde evladıma değil mezar taşına sarılıyorum. Lütfen babaları evlatlarından ayırmayın. Bireysel silahlanmaya hayır. Benim için Babalar Günü 13 Ağustos 2017’de bitmiştir" ifadelerini kullandı.


Ne olmuştu?

Ahmet Emre Çavuş, İSultangazi Gazi Mahallesi’nde 2 Ağustos 2015 akşamı, arkadaşlarıyla yolda yürüdüğü sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla boynundan yaralandı. Ahmet Emre Çavuş, omuriliğinin zedelenerek, vücudunun yüzde 99’unun felç kalmasına neden olan olay gerçekleştiğinde, henüz 17 yaşındaydı. Vurulmasının ardından ilk yedi ayı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde olmak üzere 2 yıl tedavi gören Çavuş, 13 Ağustos 2017’de de yaşamını yitirdi. Oğlunu vuran kişinin 6 yıldır bulunamaması karşısında umudunu yitirmeye başladığını belirten Baba Bülent Çavuş, "Tek dileğim, oğluma bunu yapanın cezasını çekmesi. Oğlum mezarında rahat uyusun. 19 yaşında toprağın altında yatırıp, sorumlusunu bulamadıkları için bu dünyadaki adalete güvenmiyorum. İlahî adalete sığındım. Sorumlunun yargılanmasını, cezasını çekmesini istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.