Millet İttifakı İstanbul Mitingi nerede ve saat kaçta?

Millet İttifakı İstanbul Mitingi nerede ve saat kaçta?
 DAMGA Editörü
Seçime günler kala Millet İttifakı gövde gösterisine hazırlanıyor. Mitingle birlikte on binlerce sevenini karşılayacak muhalefet kanadı için çok sayıda kişi araştırmada yapılıyor. Peki, Millet İttifakı İstanbul Mitingi nerede ve saat kaçta? İşte detaylar.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek 2023 genel seçimleri için artık sayılı günler kaldı. Millet İttifakı dört koldan seçimi kazanabilmek adına çalışmalarını sürdürürken gövde gösterisi yapılacak gün geldi çattı. Altılı Masa olarak başlayan dayanışmanın yeni adresi Maltepe. Binlerce seçmeni ile birlikte kucaklaşacak Millet İttifakı için çok sayıda kişi miting hakkında bilgi adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Millet İttifakı mitingi bugün mü? Kılıçdaroğlu bugün kaçta nerede? Maltepe Miting alanına nasıl gidilir? Millet İttifakı Mitingi saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.


MALTEPE MİTİNGİ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Millet İttifakı'nın binlerce kişinin katılımı ile planlanan İstanbul mitingi saat 18.00'de başlayacak. Liderlerin eksiksiz olarak yer alacağı bu önemli günde iktidara da mesajlar gönderilmesi bekleniyor.


MİTİNG İÇİN KAPATILAN YOLLAR VE GÜZERGAHLAR

Mitingden saatler öncesinde alana çıkan yollar polis ekipleri tarafında trafiğe kapatılarak önlem alındı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada miting kapsamında Maltepe Kartal sahil yolu, Küçükyalı Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale kavşağı arasında kalan kısım ve bu caddeye çıkan tüm sokakların trafiğe kapatıldığı bildirildi. Öte yandan Sahil yolunu kullanmak isteyen vatandaşlar polis ekipleri tarafından alternatif güzergâhlara yönlendirildi.

MALTEPE MİTİNG ALANINA NASIL GİDİLİR?

Maltepe Miting Alanı'ndaki 1 Mayıs kutlamaları için Maltepe Sahili'nden geçen İETT otobüs hatları:

133T - TUZLA - BOSTANCI

16D - ALTKAYNARCA / PENDİK - KADIKÖY

222 - PENDİK - KADIKÖY

E-9 - BOSTANCI - SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

R1 - UZUNÇAYIR - MALTEPE SAHİL PARKI

Maltepe Miting Alanı'ndaki 1 Mayıs kutlamaları için Maltepe Sahili'ne en yakın İDO vapur durağı:

V1 - PENDİK - BOSTANCI vapuru

Maltepe Miting Alanı'ndaki 1 Mayıs kutlamaları için Maltepe Sahili'ne en yakın tren istasyonu:

HALKALI- GEBZE tren hattı - Maltepe İstasyonu veya Süreyya Plajı İstasyonu

Maltepe miting alanı nerede, hangi semtte? İETT otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray toplu taşıma ile Maltepe miting alanına nasıl gidilir?

Maltepe Miting Alanı'ndaki 1 Mayıs kutlamaları için Maltepe Sahili'ne en yakın metro durağı:

M4 - KADIKÖY - KARTAL metro hattı - Huzurevi Metro İstasyonu

Marmaray:

Ayrılık Çeşmesi durağında indikten sonra metroya aktarma yapılır. Metroda Maltepe durağında indikten sonra yürüyerek Maltepe miting alanına gidilir.

Metrobüs:

Uzunçayır durağında indikten sonra Ünalan metrosuna aktarma yapılır. Tavşantepe istikametindeki metro ile Maltepe durağında inilir. Yürüyerek Maltepe miting alanına gidilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.