Muhammet Fatih Vanlıoğlu'ndan Bakan Mehmet Muş'a: "Kimse kimseye böyle emir veremez aslanım"

Muhammet Fatih Vanlıoğlu'ndan Bakan Mehmet Muş'a: "Kimse kimseye böyle emir veremez aslanım"
Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamalar partisinin meclis üyeleri tarafından çok sert tepki gördü. Muş'un, "Küseceksen, adama küs. Davaya küslük olmaz" sözlerine tepki gösteren Muhammet Fatih Vanlıoğlu, "Kimse kimseye böyle emir veremez aslanım" derken bir diğer AK Parti Meclis Üyesi Sevda Elmas, "Hak'tan haklıdan yana olmak yerine çıkar odaklarına hizmete mi geldiniz?" diyerek Bakan Muş'a yüklendi

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hiç kimsenin partiye sırt çevirmemesi gerektiğini söylemiş, “Bazıları var partiye küsüyor. Partiye niye küsüyorsun? Küseceksen, adama küs. Davaya küslük olmaz. Kararlı bir şekilde yola devam etmeli, birlik olmayı sürdürmeliyiz” açıklamasını yapmıştı. Muş'un açıklamaları gazetemizde yayımlandıktan sonra AK Partili Beylikdüzü Meclis üyeleri Muhammet Fatih Vanlıoğlu ve Sevda Elmas'tan çok sert tepkiler geldi.


Tövbe istiğfar et!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhammet Fatih Vanlıoğlu, "Haddini bilmeyen Rabbini bilmez" diyerek, "Bu dava gönüllülük esaslı bir davadır, kimse kimseye böyle emir veremez aslanım. Sorunları bu şekilde çözemezsiniz, zaten sizlerden de ancak bu beklenirdi. Hadi hayırlısı, görelim bakalım elinden ne gelecek! Camdan bakan" tepkisini gösterdi. Vanlıoğlu, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir videosunu paylaşarak, "Bak aslanım, sayın Cumhurbaşkanımız  liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ne söylüyor, videoyu iyi dinle! Tövbe istiğfar et! Seyyidül istiğfar oku... Cenab-ı Allah’ın merhametine teslim ol... Ranttan yana değil Haktan yana ol" mesajını paylaştı. Vanlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB Meclis Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu'yu da etiketledi.


Komik oluyorsunuz!

Bir diğer AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Sevda Elmas da Mehmet Muş'a sert bir tepki gösterdi. "İllâ edep, illâ edep. Edep Yâ Hû" diyen Elmas, "Ben pazarda dolaşmam deyip milletvekili programlarını refüze eden sen mi dava diyorsun? Seçim sürecinde "Ben ekonomistim iş adamlarıyla yüksek katılımlı program yapmazsanız gelmem" diyen kimdi? Program sorumlusu bendim, istersen söyleyeyim... Teşkilât içinden gelmeyen vekiller kadar bile davaya sahip çıkmadığınız, milletvekili program katılım listesinde apaçık görülüyor, bizler çoluğumuza çocuğumuza zaman ayırmayıp gecemizi gündüzümüze katmışken hangi hakla çalışmadığımızı söyledin. Gören görüyor kim çalışıyor, kim kimle kolkola iş görüyor. Sahte 2 fotoğrafta çalışıyor görüntüsü vermekle çalışma olmaz" ifadelerini kullandı. Elmas, "Takım tutar gibi tuttuğun kişilerin sosyal medyalarına da bi bakıp gelseydin ya da youtube da bazılarının bizzat kendi cümlelerinden hangi davanın adamları olduğuna ait beyanlarını da izleyip gelseydin. Şimdi 'adama küsmüş de davaya sahip çıkmıyor' diyerek özel davetle isimlerimizi etiketleyerek sol yanlı gazetecilere haber yaptırıyorsunuz. Medet umuduğunuz yere bakın, komik oluyorsunuz artık. Biz sizi göreve çağıralı aylar oldu. Hak'tan haklıdan yana olmak yerine çıkar odaklarına hizmete mi geldiniz? Haksızlık belki yarına kalır ama kimsenin yanına kalmaz" tepkisini gösterdi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.