Muhsin'ler ölmez!

Muhsin'ler ölmez!
Büyükçekmece BBP İlçe Başkanlığı, helikopter kazasında hayatını kaybeden eski genel başkanları Muhsin Yaızıcıoğlu için anma programı düzenledi. Programda konuşan BBP İstanbul İl Başkanı Dursun Çağlayan, “Şunu herkes bilsin ki Muhsin'ler ölmez. Biz şehit liderimizin izindeyiz” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden ve ölümü suikast mi değil mi hala tartışılan Yazıcıoğlu için düzenlenen anma programının ev sahipliğini BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker yaptı. Programa, İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Dursun Çağlayan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Funda Sadık Ahmet, Büyükçekmece Belediyesi Siyasi İşler Koordinatörü Eray Kömürcü, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Fatih Çınar, Kerem Ereke, Büyükçekmece Genç Trabzonlular Derneği Başkanı Ömer Necmi Yıldız, İş İnsanı Fetih Akpınar, Büyükçekmece Sivaslılar Dernek Başkanı Zekai Öztürk ve çok sayıda isim katıldı.


Liderimizi unutmak mümkün değil
Muhsin Yazıcıoğlu'nun unutulmaz bir isim olduğunu anlatan BBP İlçe Başkanı Halil Eker, 
“Çanakkale geçilmez, Çanakkale ormandır yakılmaz. Çanakkale çevredir korunudur. Çanakkale tarihtir, devlettir. Çanakkale geçilmez ve geçilmeyecektir. Çanakkale şehitlerimizi ve şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle yadediyorum.  Şehit liderimizi suikaste kurban edenleri lanetliyorum. Liderimizi 15 yaşında tanıdım. Ülkü Ocakları'nda genel başkanımızdı ve o zaman ocağa girdiğimde bize adeta bir baba oldu, ağabey oldu. Elini üzerimizden hiç çekmedi. Bize hep doğru yolu gösterdi. Hep vatanına, bayrağına, dinine, milletine sahip çıkmayı öğretti. Bu bizim için en büyük armağan ve mutluluktu. Şehit liderimiz bir gün ocakta ismimi sorduğunda ve ismimi söylediğimde; 'Peki sen nizamı alem ne demek?' bilir misin diye sordu. O zaman elini başımın üstüne koydu dedi ki; 'Aleme nizam vermektir. Allah'ın emirlerini yeryüzüne yaymaktır. Millete yaymaktır. Eğer bunu başarabilirseniz gerçek Türk ve Müslüman gençleri olursunuz' dedi. O günleri unutmak mümkün değil. Rabbimize şükürler olsun ki biz şehit liderimizin izinden hiç ayrılmadık. Her zaman dik durduk, her daim gölgesinde olduk. Hiçbir zaman çizgisinden ayrılmadık” dedi.

d7ec1f8e-1f78-4e09-a6fd-8248123eaa65


Biz onun mücadelesini veriyoruz
Gelecek nesillere refah içerisinde yaşayacakları bir vatan bırakmak istediklerini dile getiren Eker, "Şehit liderimiz Muhsin Başkanımız da 1992 yılında yola çıkarken bu şiarla bu düşünceyle yola çıktı ve ne demişti? 'Bir hayalim var. Kürt'ü, Türkmen'i, Çerkez'i, Laz'ı, Alevi'si, Sünni'si, başı açık, başı kapalısı, doğduğu yerde doysun, alnı ak, başı dik bir şekilde yaşasın' dedi. Biz de bugün bu mücadeleyi veriyoruz" diye konuştu.


İnandıkları için yaşadı
Yazıcıoğlu'nun da en çok önemsediği şeyin "birlik" meselesi olduğunu, onun için partinin ismini "Büyük Birlik" koyduğunu belirten İl Başkanı Dursun Çağlayan da, “Muhsin başkanımızın ayak izlerine basarak siyasetimize devam ediyoruz ve bundan sonra da aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. Onu tanıyan herkes söylediklerimizi doğrulayacaktır. Sevgisi, saygısı ve tevazusuyla örnek bir insan ve örnek bir Müslümandı. Milletine, vatanına kara sevdalıydı. Yol arkadaşlığı yaptığımız sürecin tümünde bize milletimiz için yaşamayı, milletimiz için çalışmayı, mücadele etmeyi ve milletimiz için gerektiğinde feda olmayı söylerdi. Kendisi de bir ömrü millet ve inandıkları için yaşadı, milleti için şehit oldu. Ama bilsinler ki Muhsin'ler ölmez” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.