Murat Kurum’a desteğini açıklamıştı: Dursun Özbek'ten Ekrem İmamoğlu'na ziyaret

Murat Kurum’a desteğini açıklamıştı: Dursun Özbek'ten Ekrem İmamoğlu'na ziyaret
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimlerden önce AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum’a desteğini açıklayan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Yerel seçimlerden önce Murat Kurum'un İstanbul için bir şans olduğu ifade eden ve açık desteğini ilan eden Özbek, “Sayın bakanımın ben İstanbul’a bakış açısını ben çok iyi biliyorum. Gerek Emlak Konut’taki gerekse bakan olduktan sonraki görev çerçevesinde bunları konuşmak tartışmak fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğu… Faaliyetlerini özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden son derece eminim.“ demişti.

Sonrasında tepkiler yükselmiş ve bunun üzerine Özbek, konuya dair açıklama yapmıştı. Murat Kurum ile olan görüşmesinde kullandığı ifadelere açıklık getiren Özbek, sözlerinin 8 senelik süre zarfında Kurum ile yaptığı çalışmalardan oluşan görüşlerinin bir paylaşımı olduğunu savunmuştu.

Öte yandan Kurum'un Özbek'in yanaklarını avuçları içerisine alarak çekilen fotoğraf karesi de tartışılan konulardan biri olmuştu.

Bugün ise Dursun Özbek, Ekrem İmamoğlu'na ziyarette bulundu. Başkan Özbek ve yöneticilerin ziyaretini fotoğraf karesiyle sosyal medya hesabından paylaşan İmamoğlu, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek ve yönetim ekibine ziyaretleri için teşekkürler. Bu dönem de iş birliğine ve ortak çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.