Muşlu İş İnsanı Haymana, AK Parti’den belediye başkan aday adaylığına hazırlanıyor

Muşlu İş İnsanı Haymana, AK Parti’den belediye başkan aday adaylığına hazırlanıyor
Muşlu iş insanları Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adayları hazırlıklarını yapmaya başladılar.

BARIŞ KIŞ- Yaklaşan Mart 2024 yerel seçimleri için şuan partilerde resmi başvurular alınmaya başlamamasına rağmen adaylık için ön çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Aslen Malazgirtli olan Muşlu İş İnsanlarından Metin Haymana doğup büyüdüğü İstanbul’un şirin ilçelerinde olan Küçükçekmece’de Belediye Başkanlığı için aday adaylığı çalışmalarına başladı.

CUMA GÜNÜ RESMİ BAŞRUVUSUNU YAPACAK

Doğup büyüdüğü İstanbul Küçükçekmece semtinde yılar önce kurucu başkanlığını yaptığı ve kurulması için büyük çabalar sarf ettiği İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İMSİYAD) ile birçok başarılı işlere imza atarak adından sıkça söz ettirdi.

İş insanı Metin Haymana Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu yarın(Cuma) yapacağını belirtti.

.jpg

Metin Haymana Kimdir?

Başkan aday adayı Haymana ; “Aslen Muş Malazgirtliyim fakat İstanbul’da doğup büyüdüm. Yılladır bu şirin ilçede olduğumuz için ilçemizin sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. İş hayatımızdan edindiğimiz tecrübeler ile ilçemizin daha iyi konumlara gelmesi için 2024 Yerel Seçimleri için Ak Parti’den aday adayı olarak bu Cuma günü müracaat edeceğiz. İş ve istihdam, ekonomik ve kültürel, aynı zamanda sanatsal dokunuşlarla Küçükçekmece ilçemizi daha da güzelleştirmek arzusundayım. Resmi başvuruların başlaması ile bu projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Aday adaylığımız noktasında biz başlangıcımızı yaptık ilçemizin ileri gelenleri, esnaf ve vatandaş nezdinde ziyaretlerimize devam diyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın beklentilerine uygun bir belediye anlayışı ile vatandaş odaklı işler yapmak için var gücümüzü ortaya koymaya hazırız” dedi.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.