Mustafa Değirmenci, oğlu aday gösterilmezse İYİ Parti’den mi aday olacak?

Mustafa Değirmenci, oğlu aday gösterilmezse İYİ Parti’den mi aday olacak?
Gazeteci Mehmet Mert, CHP’nin Ali Rıza Değirmenci’yi Avcılar’dan aday göstermemesi halinde babası eski başkan Mustafa Değirmenci’nin İYİ Parti’den aday olabileceğini iddia etti.

Yerel seçimler öncesinde İstanbul adaylarını açıklamaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde Avcılar ilçesinden kimin aday gösterileceği merak ediliyor. Birçok aday adayının yarıştığı ilçede CHP’den aday adayı olan Ali Rıza Değirmenci’nin babası eski Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin İYİ Parti ile temaslarını artırdığı ortaya çıktı. Çarpıcı gelişmeyi Mehmet Mert köşesine taşıdı.

Gazeteci Mehmet Mert, 24 Ocak Çarşamba günü Damga Gazetesi’nde yayınlanan “AK Parti Esenyurt Adayı Hamit Öncü Doğru Aday Mı?” başlıklı yazısının bir bölümünde Ali Rıza Değirmenci ve babası Mustafa Değirmenci ile ilgili yaşanan son gelişmelere yer verdi. “Mustafa Değirmenci İYİ Parti adayı mı?” sorusunu başlığına taşıyan Mert, geçmiş seçimlerde yaşanan gelişmeleri hatırlatarak, oğlu Ali Rıza Değirmenci’nin Avcılar’dan CHP adayı yapılmaması halinde Mustafa Değirmenci’nin İYİ Parti’den aday olabileceğini ifade etti.

kutu2-1.jpg

Mehmet Mert’in yazısının ilgili bölümünde şu ifadeler yer aldı:

MUSTAFA DEĞİRMENCİ İYİ PARTİ ADAYI MI?

Avcılar ile devam edelim.

CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Değirmenci aday olmak için yoğun çalışmalarını sürdürürken babası Mustafa Değirmenci ise İyi Parti ile temaslarını hızlandırdı.

Değirmenci, 1999 yılında DSP’den Belediye Başkanı seçildi.

Daha sonra CHP’ye geçen Mustafa Değirmenci, 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı oldu.

2014’de adaylığı Handan Toprak’a kaptıran Değirmenci o zaman da DSP adayı olmayı düşündü ama olmadı.

Şimdi geldik 2024 yılına ve aynı Değirmenci, “şayet oğlumu aday yapmaz iseniz ben de gider İyi Parti’den aday olur CHP’ye kaybettiririm” tehdidi savunur gibi İyi Parti ile dirsek temasına girdi.

Ne diyebiliriz?

Siyaset sahnesinde bu gözler o kadar ilginç şeye şahit oldu ki, her an her şey olabilir!”

rrrrrrrrrrrrrr-1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.