Mustafa Günaydın 100 proje açıkladı!

Mustafa Günaydın 100 proje açıkladı!
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın’ın proje lansmanı ve belediye meclis üyesi tanıtımı gerçekleşti.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın’ın proje lansmanı ve belediye meclis üyesi tanıtımı gerçekleşti. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen lansmanda Günaydın, hayata geçirmeyi planladığı 100 projenin detaylarını anlattı.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın’ın proje lansmanına AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Semiye Akaydın Öztürk, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ömer Çolak, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Nurcan Tezer ve çok sayıda partili katıldı.

Günaydın açış konuşmasında, “Biz Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 proje ile Beylikdüzü’müzü İstanbulun merkezi yapmaya insan öncelikli, hizmet odaklı belediyecilik ile buluşturacağız” dedi. Günaydın, “Özellikle buradan, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinden, bütün komşularımıza sesleniyorum, tüm sorunları çözmeye geliyoruz” diyerek projelerini anlattı.

Projeler dikkat çekti

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Proje” mottosuyla yola çıktıklarını ifade eden Günaydın'ın projelerinin en dikkat çekenleri ise şunlar; “100.Yıl Şehir meydanı, sosyal tesis ve sahil düzenlemesi, amfi tiyatro, parklar, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hükümet konağı, belediye binası, spor kompleksi, buz pisti, dijital belediyecilik, Beylikdüzü yaşam kart, nikah salonları, İDO, Metro, kına ve nişan alanları, kadın istihdam merkezleri, taziye evleri, trafik sorununun çözümü, teleferik, yeraltı geçidi, kavşak projesi, kreş ve anaokulu, taksi durakları, nostaljik tren, kadın doğum ve çocuk hastanesi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, verem savaş dispanseri ve KETEM, aile sağlığı merkezi, imar uygulama problemleri, kentsel dönüşüm, üniversite, kütüphane ve bilim merkezi, modern okular, semt pazarı ve otoparklar, yaşlı bakımevi, STK dernekler için etkinlik alanları, patili dostlar yaşam merkezi, piknik alanları, at binizilik merkezi, e-spor merkezi, bilim ve gençlik merkezi.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.