Mustafa Günaydın: Beylikdüzü'nde yine birinci parti olacağız!

Mustafa Günaydın: Beylikdüzü'nde yine birinci parti olacağız!
Yaklaşan genel seçimler öncesi Damga'ya konuşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, iddialı açıklamalarda bulundu. Günaydın, “Seçimi birinci turda bitireceğiz. Cumhurbaşkanımız yüzde 55 oranında oy ile kazanacak. Beylikdüzü'nde zaten birinci partiyiz, oy oranımızı artırarak yine birinci parti olacağız” dedi

BARIŞ KIŞ - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, yaklaşan seçim öncesi Damga'ya konuştu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin etkileri üzerine konuşan Günaydın, “11 vilayetimizi etkileyen tarihin en ağır depremlerinden birini yaşadık. Hükümetimiz afet yerinde. Acıları hafifletmeye çalışıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum, yaraları vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Cumhurbaşkanımız afet bölgesine yeni konutların 1 yıl içinde yapılacağını söyledi. Farkındaysanız muhalefet de “yapamazsınız” demedi. Bu da bizim gücümüzü ve irademizi gösteriyor. İnşallah 1 yıl içinde kalıcı konutları yapacak, afetlerin izlerini sileceğiz” diye konuştu.

Erdoğan ilk turda seçilecek
Seçime ilişkin de konuşan Günaydın, “Beylikdüzü'nde bir önceki seçimde yüzde kırk civarı bir oy almıştık. Şimdi bu oyu artırmak istiyoruz. Beylikdüzü'nde yine birinci parti olarak çıkmak istiyoruz ve emin olun çıkacağız” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimine dair de konuşan Günaydın, “  Biz ilk turda işi bitireceğiz. Millet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor. Yüzde 55 ile ilk turda seçimi alacağımızı düşünüyorum. Koronavirüsü gördük, pandemiyi yaşadık, dünyadaki ekonomik krizi yaşadık, afetleri yaşadık bir sürü olumsuzluk bizim başımıza geldi. Bunlara rağmen birinci partiyiz ve anketlerde de açık ara önde gidiyoruz. Çünkü millet bizim güçlü olduğumuzu, Cumhurbaşkanımızın iradesini çok iyi görebiliyor ve bize güveniyor” ifadelerini kullandı.

Muhalefet yalan konuşuyor
Muhalefeti de eleştiren Günaydın, “Muhalefet yetersiz bizde bundan şikayetçiyiz. Muhalefet iyi olmadığı için biz de zaman zaman eksik kalabiliyoruz. Zaten Cumhurbaşkanımız da; “Kaç yıldır iktidardayım şöyle dişime göre bir muhalefet hala göremiyorum” demişti. Bu bir gerçeklik. Devamlı yalan konuşan, yanlış bilgi veren bir muhalefet var” dedi.

Gençlik bizi seviyor
Gençlerin AK Parti'ye ilgisine dair konuşan Günaydın, “Gençlerimize çok yatırım yaptık. KYK yurtlarını çoğalttık, bursları çoğalttık, kredileri artırdık, askerlik süresini kısalttık. Gençlerimiz bunları görüyor, partimize ilgileri güzel” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.