Mustafa Günaydın'dan seçim değerlendirmesi

Mustafa Günaydın'dan seçim değerlendirmesi
Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BARIŞ KIŞ- Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra binlerce Ak Parti'li akın akın Beylikdüzü İlçe Başkanlığının yolunu tuttu. Seçimlerde alınan zaferin ardından ilçe başkanlığında başta Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Günaydın olmak üzere geçmiş dönem ilçe başkanları, mevcut ve eski yöneticiler, meclis üyeleri ile Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı önünde adeta bayram coşkusu vardı.

"ÇOK ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇTİK"

Seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmesini aldığımız Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın "Seçimler Türkiyemize ve İslam alemine hayırlı olsun. 22 yıldan beri bu ülke için hizmetler yapıyorduk bir beş yıl daha hizmet yapmaya devam edeceğiz. Çok zor bir süreçten geçtik. Covid, savaş, yangınlar, seller, depremler ile mücadele ettik. Tüm bunlara rağmen halkımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a birkez daha güvenmiştir"

bariskis.jpg

"MUHALEFET KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEK"

"Bu seçim sonuçlarını ardından sevindiğimiz hususlardan biriside inşallah muhalefet artık kendisine çeki düzen verecektir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Kemal Kılıçdaroğlu'na bay bay Kemal diyerek ana muhalefet partisinin başına yalan söylemeyen, düzgün kararlar veren, ülkemizin gelişmesi için çalışan bir muhalefeti rabbim bizle nasip etsin"

BEYLİKDÜZÜNDE SEÇİMLERDE MOBİNG UYGULANDI"

Beylikdüzü seçim sonuçları hakkındaki sorumuz üzerine yaptığı açıklamada "Beylikdüzünde yüzde 42,5 oy aldık. CHP 57,5 oy aldı. Tabi onların burada şartları, imkanları, kaynakları fazla. Bugün Beylikdüzünde seçim çok fazla mobing uygulanarak geçti. Herşeye rağmen 2024'te inşallah hem Beylikdüzü'nü hem İstanbul'u geri alacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.